Demirkol, beraberinde başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve muhtarlar ile birlikte Devteşti Mahallesinde yapımı tamamlanan ve yapımında sona yaklaşılan çalışmaları yerinde inceledi.
'Yemyeşil Haliliye için çalışıyoruz'
İncelemeler kapsamında ilk olarak toplamda 33 bin metrekare alan üzerine kurulan ve yapımında sona gelinen 8 parkı gezen Demirkol ve beraberindekiler, parkta bulunan vatandaş ve çocuklarla sohbet etti. Yapılan incelemeye ilişkin açıklama yapan Demirkol, yeşil Haliliye için çıktıları yolda yemyeşil Haliliye hedefi için çalıştıklarının altını çizerek, 'Yeşil Haliliye diye yola çıktığımız zaman Haliliye'nin yeşil olacağını vaat etmiştik şimdi yemyeşil Haliliye diyoruz. O yemyeşil Haliliye noktasında Devteşti Mahallemizde 8 park şeklindeki toplamda 33 bin metrekarelik parklarımızı inceleme ve gezme imkanı bulduk. Parkımız bitme aşamasına gelmiştir' dedi.
Devteşti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş ise yaptığı hizmetlerden dolayı Demirkol'a ve ekibine teşekkür etti.
'Gençlerimiz kış yaz kullanacak'
Demirkol, beraberindekilerle birlikte parktaki denetlemelerinin ardından yapımında sona yaklaşılan yüzme havuzunun inşaatına geçti. İnşaatta çalışan işçilerle sohbet ederek, yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Demirkol 'Gençlerimizin de bizim için çok önemli olduğu ve gençlerimizin aynı zamanda spor yapması için Devteşti Mahallemizde ısıtmalı, kış yaz kullanılabilecek şekilde yarı inşaatı devam eden yarı olimpik yüzme havuzumuzun yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Bu havuz tüm Haliliye halkının hizmetinde olacaktır. Çeşitli spor alanları, fitness alanları ve sosyal tesisler olacaktır. Halkımızın bu noktada sıcak yaz günlerinde istifade etmeleri, kışın da kullanmaları adına tesisimiz yakında faaliyete geçecektir' diye konuştu.
'Devteşti'nde yeni açılacak yolumuz kalmadı'
Demirkol, havuzdaki incelemelerinin ardından son olarak henüz yapılaşmanın tamamlanmadığı bölgelerde kırmızı kot uygulamasına göre açılan yeni yollarda incelemelerde bulundu. 3- 4 metreye kadar kazı yapılarak açılan yollarda denetimiyle ilgili konuşan Demirkol, 'Devteşti Mahallemizdeki açılacak tüm yolları tamamladık. Devteşti halkımıza hayırlı olsun' dedi.
Demirkol beraberindekilerle birlikte incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.

Demirkol, Devteşti’deki projeleri yerinde inceledi