İl Müdür Yarımcıları, Mustafa Demirbaş ve Erkal Gedikli, şube müdürlerinin yanı sıra il müdürlüğü personelinin ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen yemekte keyifli ve duygu dolu anlar yaşandı.
Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan İl Müdür Yardımcısı Mustafa Demirbaş, 'Arkadaşımızla yıllardır aynı çatı altında görev yapmaktan memnunuz, görevi süresince güzel ve başarılı işler ortaya çıkarmış bir personelimizdi. Yalnız işleriyle değil sosyal yönüyle de aktif olan bu arkadaşımızla çalışmak güzeldi. Bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder ve bundan sonraki emeklilik hayatında başarılar dilerim' dedi.
Veteriner Hekim Emine Ömür Avcı ise; 'İl müdürlüğü ailesinde görev yapmaktan gerçekten çok mutuyum. Burada geçirdiğim günleri, buradaki birlik ve beraberliği asla unutmayacağım. Bu yemeği düzenlediğiniz için herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.
Öte yandan, İl Müdürü Yardımcısı Demirbaş'ın,Veteriner Hekim Emine Ömür Avcı'ya hediyesini takdim etmesinin ardından veda yemeği sona erdi.

Emekliye ayrılan personele veda yemeği