Bir zamanların bilinmeyen suları olan kripto paralar gittikçe daha fazla kişi tarafından benimseniyor. Her gün yepyeni projeler geliştirilirken kripto paraların hakimiyeti ve erişimi de artıyor.

Kripto para yatırımcıları bir projeye katılmak için çok sayıda faktöre bakıyor. Bazı yatırımcılar balina hareketlerini takip ederken bazıları viral popülerlik odaklı yatırım yapmayı tercih ediyor.

PolitiFi temalı coinler ABD Başkanlık Seçimleri gibi politik olaylara endeksli bir trende sahipken bazı projeler yapay zeka gibi son teknolojileri blok zinciri ile bir araya getirmeyi planlıyor. Kısa, orta ve uzun vadeli yatırım kararları verirken yatırımcılar farklı faktörlere göre seçim yapıyor. Temelde en çok öne çıkan özellik ise projelerin işlevselliği oluyor.

Herhangi bir soruna çözüm getiren kripto para projeleri, sadece popüler olması için geliştirilen projelere nazaran çok daha hızlı yükselme potansiyeli taşıyor. Bu projelerin ön satış etkinlikleri de diğer ön satışlara göre daha iyi bir ivme yakalıyor.

Son dönemlerde en çok ilgi gören ve en hızlı yükselen kripto paralar arasında 6 zincirli bir kripto projesi olan Dogeverse, kripto bilgiyi demokratikleştirmek isteyen 99Bitcoins ve yapay zeka destekli yatırım partneri WienerAI ön plana çıkıyor.

DOGE’yi 6 Zincire Taşıyan Dogeverse 13 Milyon Doları Aşıyor

Meme coin denilince ilk akla gelen kripto coin olan DOGE’yi tek zincirin ötesine taşımak için yola çıkan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcıların katıldığı ön satış etkinliği pek çok projeyi geride bırakıyor.

Blok zincirleri listesindeki en popüler 6 ağ olan Ethereum, BNB zinciri, Polygon, Solana, Avalanche ve Base arasındaki bariyerleri kaldırarak çok zincirli bir ekosistem yaratmak isteyen Dogeverse token ön satışında toplanan fonlar 13 milyon doları aşıyor.

Yatırımcılar, aşamalı ön satış etkinliğine yoğun ilgi gösterirken proje ekibi yol haritasını büyük bir titizlikle takip ediyor. Etkinlik bitmeden tamamlanan ağ bağlantıları sayesinde Dogeverse token satın alan yatırımcılar, ön satış sonrasında bu tokenleri dilediği ağdan talep edebiliyor.

Staking mekanizması ile pasif gelir elde etme imkanı ve yüksek APY sunan Dogeverse token, son günlerini yaşadığı ön satışın mevcut aşamasında 0,00031 dolar karşılığında ve ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE, SOL ve kart işlemleri aracılığıyla satın alınabiliyor.

99 Bin 999 Dolarlık BTC Airdropu Düzenleyen 99Bitcoins 1,3 Milyon Dolara Ulaştı

2013 yılından beri kripto dünyasında olan ve yakın zamanda el değiştiren bir kripto platformunun tokenize hali olan 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızlı artıyor.

Proje, şu ana kadar topladığı 1,3 milyon dolarlık fonların yanı sıra benzersiz airdrop etkinliği ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Bilgiyi ödüllendirmek ve kripto bilgiyi demokratize etmek için yola çıkan 99BTC ekibi, 99 bin 999 dolar değerinde BTC airdropu düzenliyor.

99 kişi arasında dağıtılacak ödüller ile topluluk odaklı bir proje olduğunu vurgulayan ekip, ödüle hak kazanmak için bir dizi görev belirliyor. Görevler arasında projenin internet sitesini ziyaret etmek, X hesabını takip etmek ve YouTube hesabına girmek gibi etkileşimli başlıklar bulunuyor.

Staking mekanizması ile pasif gelir elde etme imkanı sunan 99Bitcoins token, Öğren-Kazan mekanizması ile bilgiyi ödüllendiriyor. Airdrop etkinliğine katılan sayısı 8 bine yaklaşan 99Bitcoins satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanarak ön satışa dahil olabiliyor.

Proje ekibi, 19 Temmuz’da belirlenecek şanslı katılımcılardan biri olmak isteyen yatırımcıları ön satış etkinliğine davet ediyor. Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,00105 dolar karşılığında 1 99BTC token satın alabiliyor.

Yapay Zeka Destekli Yatırım Botu WienerAI 1,8 Milyon Doları Aşıyor

Yapay zeka destekli bir yatırım botu olarak konumlanmak ve katılımcılara avantaj sağlamak isteyen WienerAI token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızla yükseliyor. Erken dönem yatırımcılar aşamalı ön satış sayesinde borsa listelemeleri öncesinde avantaj elde ederken şu ana kadar toplanan fonlar 1,8 milyon doları aşıyor.

Topluluğuna “Sosis Ordusu” adını veren WienerAI token, WAI sembolü ile karşımıza çıkıyor. Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen bir ERC-20 tokeni olan WAI tokenin, 69 milyar adet token arzı bulunuyor. Ön satışta bu tokenlerin yüzde 30’luk bölümü erken dönem yatırımcılarla buluşuyor.

Ön satışın her aşamasında WAI token fiyatı yükseldiğinden erken aşamada katılmak, listelemeler öncesinde potansiyel kazanç oranını artırıyor. WienerAI token ön satışının aşamaları yalnızca 2 gün sürüyor. Bu sebeple yatırımcılar, mümkün olan en erken aşamada projeye dahil olmaya çalışıyor.

Popüler bir meme coin olmanın yanı sıra WAI token işlevselliği ile de dikkat çekiyor. İşlem ücreti olmayan bir yatırım botu olarak konumlanan WienerAI, son teknolojilerden faydalanıyor.

WienerAI token mevcut aşamada 0,000707 dolardan alıcı buluyor. Katılımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile WienerAI token satın alarak dilerse pasif gelir sunan staking özelliğinden de yararlanabiliyor.