Sıfır kilometre Fiat Egea sahibi olma fırsatı! 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla muhteşem indirim kampanyası başladı. Detaylar için tıklayın!

Fiat Egea Sedan 2024 Mayis-1

Fiat, Egea modellerinde büyük bir indirim kampanyası başlattı! Sıfır kilometre Egea sahibi olma hayali kuranlar için müjdeli haber geldi. 745 bin TL’ye varan indirimlerle Fiat Egea’ya sahip olma fırsatını kaçırmayın. İşte kampanyanın detayları…

Fiat Egea Sedan 2024 Mayis Arka

Fiat Egea'da Büyük İndirim Fırsatı

Araç fiyatlarının sürekli yükseldiği bu dönemde, Fiat büyük bir kampanya ile müşterilerini sevindirdi. Egea Cross Street ve Egea Urban modellerinde geçerli olan bu kampanya, araba sahibi olmayı daha erişilebilir hale getiriyor.

Fiat Egea Sedan 2024 Mayis Firsati

Ne Kadar İndirim Var?

  • Fiat Egea Cross Street 1.6 M Jet 130 HP PCT:
    Normal fiyatına göre 400 bin TL'den fazla indirimle, ÖTV muafiyetiyle birlikte 745 bin 500 TL’ye satılıyor.

  • Fiat Egea Cross Urban 1.6 M Jet 130 HP DCT:
    Bu model için belirlenen fiyat ise 794 bin 944 TL.

Fiat Egea Sedan 2024 Mayis Ic Min

Kimler Faydalanabilir?

Bu büyük indirim kampanyasından yüzde 40 ve üzeri fiziki engelli vatandaşlar faydalanabilir. SGK tarafından düzenlenen engelli raporunu sunarak, ÖTV muafiyetinden yararlanabilir ve bu indirimli fiyatlarla sıfır kilometre Fiat Egea sahibi olabilirler.

Samsun'un Et ve Şarküteri Dünyasında Lider İsimler: İşte En İyiler! Samsun'un Et ve Şarküteri Dünyasında Lider İsimler: İşte En İyiler!

Fiat Egea 2024 Min

ÖTV Muafiyeti Nedir?

Engelli vatandaşlar, belirli şartları sağlayarak araç alımlarında ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) muafiyeti kazanabilirler. Bu muafiyet, sıfır kilometre araç fiyatlarını önemli ölçüde düşürür, böylece daha uygun fiyatlarla yeni bir araç sahibi olunabilir.

Fiat Egea Min

Fiat Egea'da muhteşem indirim kampanyası ile hayalinizdeki arabaya sahip olma fırsatını kaçırmayın. Detaylı bilgi ve randevu için Fiat bayilerine başvurun!

Editör: Ismail Usta