EL BİRLİĞİYLE TAŞIYACAĞIZ

Gazişehir Gaziantepspor FK'dan transfer edilen yetenekli isim Gökhan Alsan, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Daha önce vekaletname ile imzayı atan Alsan, yapılan toplantı da hissettiklerini anlattı. Samsunspor'un buraları hak etmediğini belirten Gökhan Alsan, "Büyük Samsunspor camiasına katıldığım için çok mutluyum. Zor bir transfer oldu. Transferde emeği geçen başta başkanımıza, hocamıza ve herkese teşekkür ediyorum. Bu kulüp bulunduğu kulübü kesinlikle hak etmiyor. Kısa süre içerisinde layık olduğu yere takımı el birliği ile taşıyacağız. Saha dışında hocamız nasıl hırslı ve azimliyse ben de saha içerisinde o şekildeyim" diye konuştu.

ZORLU BİR SÜREÇ OLDU

Zorlu bir transferi gerçekleştirdiklerini belirten Genel Menajer Mustafa Aztopal, 'Bugün bir imza töreni değil, basın toplantısı düzenliyoruz. Transferin son oyuncusu Gökhan. Çok değerli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Çok meşakkatli bir transferi süreciydi. Hocamızın özellikle çok istediği, bizim de listemizin en tepesinde yer alan fakat zor gibi gözüken bir transferdi. Dolayısıyla bu transferi bitirmenin bir mutluluğu ve keyfi var. Yorgunluk da var. Biz bu transferi bitirirken yorulduk. Başkanımız İsmail Uyanık büyük çaba sarf etti. Yüksel Yıldırım büyük fedakarlık gösterdi. Bizler de elimizden gelen çalışmayı yaptık ve Gökhan Alsan'ı bünyemize kattık' dedi.

TAM İSTEDİĞİM OYUNCU

Gökhan Alsan'ın çok azimli ve hırslı bir oyuncu olduğunun altını çizen Teknik Direktör İrfan Buz, 'Ben her şeyden önce çok mutluyum. Önemli bir transfer yapıldı. Öncelikle İsmail Uyanık, Yüksel Yıldırım, Mustafa Aztopal ve ekibi önemli bir transferi tamamladı. Benim de çok istediğim ve mutlu olduğum bir transfer. Hem yapısı itibariyle bizim sistemimize uyan azimli, hırslı, ısıran, takımına saha içerisinde liderlik yapabilen bir oyuncu. Saha dışında da iyi bir aile babası. Bize büyük katkı sağlayacaktır. İyi ki geldi. Aldığımız oyuncu Süper Lig'den geliyor. Bütün hazırlık dönemini geçirmiş, kadro içerisinde bulunmuş bir oyuncudan bahsediyoruz" dedi.