GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Polonya'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 61 kiloda mindere çıkan Kavaklı Sedat Özdemir, bronz madalya mücadelesinde Mihai Esanu ile karşılaştı. Rakibine adeta minderi dar eden Özdemir, maçı 8-3 kazanarak Dünya üçüncüsü oldu. Başarılı sporcuya, Kavak 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Otogarı'nda hemşehrileri karşılama töreni düzenledi. Kavaklılar, bronz madalyalı milli güreşçiyi omuzlarda taşıdı.

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Sedat Özdemir'i makamında ağırlayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Sedat'ın Dünya üçüncüsü olarak, Kavak'a gurur ve mutluluk yaşattığını beliretek, "Dünya ve Olimpiyat şampiyonu hemşehrimiz Yaşar Doğu'nun gittiği yoldan giden gençlerimiz, göğsümüzü her zaman kabarttı. Milli güreşçimiz Sedat Özdemir, sakatlığı bulunmasına rağmen mindere çıktı ve Dünya üçüncüsü oldu.' ifadelerinde bulundu.

YAŞAR DOĞU İZİNDEN

Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür eden milli güreşçi, "Ay-Yıldızlı bayrağın altında ülkemi temsil etmek ve Dünya üçüncülüğünü ülkeme getirmek beni çok mutlu etti. Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun hemşehrisi olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Bende Yaşar Doğu gibi istiklal marşımızı her seferinde tüm dünyaya dinletmek istiyorum' dedi.