Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Haberaks TV'de yayınlanan ve Sinan Sallabaş'ın hazırlayıp sunduğu "Samsun'un Nabzı" programına katıldı.

Başkan Akgül, ülke gündemi ve belediye çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TERÖRDEN ÇOK ÇEKTİK
Son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Akgül, "Yaşanan olaylarda şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Ülkemiz terörden çok çekti. İnşallah Allah'ın yardımıyla bu terör belasından kurtulacağız ve ülkemiz güzel günlere kavuşacak" diye konuştu.

TURİZM İÇİN ÇALIŞMA YAPIYORUZ
Turizm anlamında ilçelerinin önemli bir merkez olduğunu belirten Akgül, "Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla hem kaya mezarları hem de 85 metre uzunluğundaki şelalede çevre düzenlemesi ve çeşitli çalışmalar yapıyoruz. İnşallah Salıpazarı, önümüzdeki yıllarda bir mesire yeri, önemli bir turizm bölgesi olacak. Çünkü bizim tabiat yapımız buna çok uygun. Biz bununla ilgili çalışma ve tanıtımlarımızı yapıyoruz" dedi.

HAYIRLI OLSUN
AK Parti Salıpazarı İlçe Teşkilatı'nda yaşanan toplu istifa süreci ile ilgili de konuşan Başkan Akgül, "Bundan sonraki süreç Genel Merkez'in takdirinde. Herhangi bir arkadaşımıza teşkilatı kurmakla ilgili görev ve verilecek ve süreç bu şekilde devam edecek. Alınan kararın partimize hayırlı olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Barış BUDANOĞLU