Harita Mühendisi Adil Tok ve Fatma Tok'un kızı Sümeyye Ayşe ile, memur Ahmet ve Ayşe çiftinin öğretim görevlisi oğlu Salih Sarıcaoğlu Atakum Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen görkemli bir nikahla dünya evine girdi.

Tok ve Sarıcaoğlu'nun bu mutlu gününde, nikahı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini ise, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Kemal Işık, Coşkun Yürümez, Hakkı Tok, Bayram Ali Mercimek ve Nevzat Şahin yaptı.

AİLENİZİN HAYIR DUASINI ALIN
Çifte nikah cüzdanlarını veren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, gençlere mutluluklar dileyerek, ''Allah şahitliğimizi kabul etsin. Bu birliktelikte dünyaya gelecek evlatları vatana, millete, ailelerine hayırlı evlat olmalarını Allah'tan niyaz ediyorum. Sümeyye ve Salih'e diyorum ki, sizleri büyütüp bugünlere getiren, yemeyip yediren, uyumayıp uyutan ailelerinizi hep ziyaret edin ve hayır dualarını alın. İleride çocuklarınız da aynı davranışı sizlere sergilesinler. Samimiyet ve sadakatle, bir ömür boyu mutlu olun'' diye konuştu.

Nikah töreninden sonra pasta kesiminin ardından genç çift, aile büyükleri ve yakın dostlarının tebriklerini kabul ederek mutluluklarını paylaştı.

Zerrin SOMUNCU