GENİŞ KATILIM

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in destekleriyle bir önemli proje daha hayat buldu. Yaklaşık 1 yıldır spor yazarı Resul Akçay'ın kaleme aldığı 'Geçmişten Günümüze Samsunspor' kitabının dün gala gecesi düzenlendi. Canik Kültür Merkezi'ndeki galaya Belediye Başkanı Osman Genç, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, Samsunspor Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, Samsun amatör taban birlik temsilcileri, eski Samsunsporlu futbolcular ve çok sayıda spor adamı katıldı.

SAMSUNSPOR'UN HAFIZASI

Belediye Başkanı Osman Genç, önemli bir eseri daha Samsun'a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Şehrin hafızasına ışık tutacak bir çok kitap projesi gerçekleştirdik. Şimdi de bu eserle Samsunspor'un geçmiş hafızasına ışık tutacağız. 1927 yılından 2017 yılına kadar Samsunspor tarihini bu kitapta topladık. Bu eserde emeği geçen Resul Akçay'a teşekkür ediyorum" dedi. Yazar Resul Akçay da böyle bir eserde imzası bulunduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.

AKÇAY'A PLAKET...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kitabın yazarı Resul Akçay'a plaket verdi.

KİTAP DAĞITILDI...

Canik Kültür Merkezi'ndeki galaya katılan tüm davetlilere Samsunspor atkısı ve kitabı dağıtıldı. Davetlileri tek tek selamlayan Başkan Genç, kitapları kendi elleriyle takdim etti.

ŞEHİTLERE DUA...

Gala gecesi öncesi Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki çatışmada şehit düşen Samsun Canikli Piyada Sözleşmeli Er Erhan Karaca, diğer şehitler, Samsunspor'un 20 Ocak 1989 kazasında hayatını kaybeden futbol şehitleri ve Kırmızı- Beyazlı camiada ebediyete intikal etmiş yönetici, futbolcu, antrenör ve çalışanlar için Kur'an tilaveti yapılarak, dualar edildi.