MÜCADELEMİZ İYİYDİ

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Akın Çorap Giresunspor'u çok iyi mücadele edip yenmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Zeren, "Göksu ve Muhammet adına çok sevindim. İkisi de görev alıp goller attı. Oturan, oynayan, oynamayan herkes çok motiveydi. Hocamızı da güvendiği oyuncular mahcup etmedi. Çok iyi mücadele ettik. Rakibin de pozisyonları var, onlar gol olsa maç 2-2 de bitse, 3-2 mağlup da olsak mücadele açısından gururla stattan ayrılırdım" diye konuştu.

DEĞİŞİM OLACAK

Zeren, "Bu galibiyetle yukarıya tutunduk, aşağıdan koptuk. İkinci yarıya öncesi ilk olarak mevcut takımın sorunlarını çözmeliyiz. Ön bölgeye transferler yapılacak. Yerli anlamında belki 1-2 oyuncuyu kiralık gönderebiliriz ama yabancılarda değişim olacak. Bunu hocamız da söylüyor. Ocak'ın ikisinden itibaren başlayan süreçte mevcut takımın ödemeleri başlıyor. Takım kampa gidecek. Transferler için hocamızla çalışıyoruz. Ancak her şey dönüp dolaşıp genel kurula bağlanıyor. Bu durumun bir an önce çözülmesi gerekiyor" dedi.

GALİBİYET POZU...

Samsunsporlu futbolcular Giresunspor maçının ardından soyunma odasında büyük sevinç yaşadı. Kulüp tarafından servis edilen bu fotoğraf ise 'galibiyet pozu' notuyla paylaşıldı.