Terme Belediyesi çalışmalarında kullanmak üzere 2 adet yeni iş kamyonu ve 1 adet kamyonet satın alınarak araç filosunu daha da büyüttü. Filoya yeni dahil olan araçların ekonomik değeri yaklaşık olarak 1 milyon lira.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

2014 mahalli idareler seçimlerinden sonra alınan araçlar ve iş makinaları ile makine parkını güçlendiren Terme Belediyesi, son alınan araçlarıyla gücüne güç kattı. Geçmişte işçisine, alacağına borcunu ödemede sıkıntı yaşayan belediyeden, bugün zengin makine parkına ulaşan bir yapıya kavuştuklarını ifade eden Başkan Şenol Kul, alınan bu araçlar ile ilçenin yeni projelerindeki çalışmaların daha da hızlanacağı belirtildi.

3 YENİ ARAÇ DAHA

Terme Belediyesi'ne 3,5 yılda 42 yeni araçla yaklaşık 10 milyon liralık araç kazandırdıklarını dile getiren Başkan Kul, "Güçlü ve kalıcı hizmetler yapabilmek için sahip olduğunuz araçların çağın teknolojileri ile donatılması gerekir. Biz de bunun gereğini yapıyoruz ve araç parkımızı daha da güçlendiriyoruz" dedi.

YÜRÜYEN DEĞİL KOŞAN BELEDİYE

Hizmetleri hızlı, etkin ve kaliteli bir şekilde yerine getirebilmek için araç ve makine parkını güçlendirmeye devam edeceklerini belirten Kul, "Halka daha iyi hizmet amacıyla, yaklaşık 1 milyon liraya aldığımız kamyonlarımızı belediyemize kazandırdık. Bu araçlarla güçlenen makine parkımız ile zamandan ve işçilikten tasarruf ederek, ilçe halkına çok daha etkin hizmet verilecek. Gelişen ilçemizde hizmet kalitesini yükseltip temel belediyecilik hizmetlerini çok hızlı bir şekilde yerine getireceğiz. Aldığımız araçların ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hizmette yürüyen değil, koşan bir belediye olmaya devam ediyoruz' diye konuştu.

Kul, satın alma işlemleri devam eden 5 aracın da çok yakın zamanda filoya katılacağını ifade etti.