Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediyenin Fen İşleri Müdürü Ozan Savaş ile birlikte Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce'yi ziyaret etti. Görüşmede, ilçede yapılabilecek turizm konulu proje ve hizmetler hakkında istişarede bulunuldu.

GÖREVİMİZ DESTEK OLMAK

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Kul ve Savaş'a teşekkür etti. Yüce, 'Bir yerde proje varsa, hizmet varsa bizim de görevimiz bunlara destek olmak' dedi.

HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Başkan Kul, Terme'nin erişilebilirliğinin artması noktasında çalışmaların sürdüğünü belirterek, 'Terme, önemli bir mesafe aldı ama yapılacak çok iş var. Terme'de tarihi ve kültürel birikim başta olmak üzere dağı, denizi, sahili her alanda pek çok güzellik var. Gölyazı, Çobanyatağı ve Tabiat Parkı, bir değer. Bu anlamda gerçekten büyük bir imkan var. Ortak hedefimiz, Karadeniz Bölgesi'ni Türkiye'de hak ettiği yere taşıyabilmek, bizim de hedefimiz Terme'yi hak ettiği yere taşımak. Terme Türkiye'de örnek ve özel bir ilçe olmayı başaracak' şeklinde konuştu.

Ziyarette ayrıca DOKAP teknik heyetince önümüzdeki ay Terme'de turizm potansiyeli bulunan alanlarda teknik ve inceleme gezisi yapılması kararlaştırıldı.