MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, seçim çalışmalarını Ayvacık İlçesi'nde sürdürdü. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Okan, Cumhur İttifakı'nın milli bekanın teminatı olduğunu vurguladı.

DESTEK İSTİYORUZ

Yeni sistemde Meclis'in gücünün arttığına dikkat çeken Okan, 'Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etme amacıyla yola çıktık. Esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz. Ayvacık sürekli göç veren bir ilçemiz. İlçemizi kalkındırmanın ilk adımını, esnafımızı destekleyerek atılabileceğine inanıyoruz. Seçim beyannamemizde yer alan ve esnaflarımızı ekonomik darboğazdan kurtaracak vaatlerimizi gerçekleştirmek için partimize destek istiyoruz' diye konuştu.

KARŞILIĞINI ALACAKSINIZ

Salıpazarı'nda gerçekleştirilen iftar organizasyonuna MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile birlikte katılan Okan, ilçe muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarını açtı. Okan, seçim beyannamelerindeki çiftçilere yönelik vaatleri paylaşarak, 'Tarımsal giderleri azaltarak, doğru teşviklerle daha fazla üretimi sağlayacağız. Çiftçilerimizin ürünlerini emeklerinin karşılığında alacağımızı taahhüt ediyoruz' diye konuştu.