Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Belediye Meclis üyeleri Recep Ertan ve Hayrettin Akkuş ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Kul, Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Müdürü Oktay Altun'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesi'nin birlikte hareket ettiklerini ve işbirliği içerisinde çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Başkan Kul, 'Amacımız, daha nezih ve güzel, daha konforlu bir şehir oluşturarak vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı seferber edebilmek. Bu doğrultuda, Samsun Büyükşehir Belediyemizin ekipleriyle birlikte el ele vererek işbirliği halinde, ortaklaşa çalışmalar yürütüyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri Büyükşehir ile el ele Terme'yi değiştireceğiz dedik ve değiştirdik. Zihni Şahin Başkan'ımıza çok teşekkür ediyorum' diye konuştu

AK BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ

Kısa sürede kısıtlı imkanlara rağmen çok güzel işlere imza attıklarını anlatan Başkan Kul, "Cumhurumuzun her zaman dediği gibi, 'Bizler millete efendi olmak için değil hizmetkar olmak için buradayız.' Hem belediye olarak hem de teşkilat olarak ilklere imza atıyoruz. Geldiğimiz günden bu yana teşkilatımızla uyumlu bir şekilde bu memlekete hizmet etmeye çalışıyoruz. Çünkü biz halkımıza hizmetkar olmak için varız. En önemlisi de bizler bir saatin çarkları gibi birbirimizi tamamlayacak şekilde çalışıyoruz. Bu sayede Terme'de girmedik mahalle ve sokak bırakmadık. Ak belediyecilik Terme'yi nasıl daha yaşanabilir hale getirdiyse, ak hükümet de Samsun'u ve Türkiye'yi yaşanabilir hale getirdi' şeklinde konuştu.