GENİŞ KATILIM

Samsunspor camiası Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Samsun Valisi Osman Kaymak'ın da katıldığı bayramlaşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, eski AK Parti Samsun milletvekilleri Fatih Öztürk ile Hasan Basri Kurt, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, yeni ve eski yönetim kurulu üyeleri, taraftar grubu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

TEK TEK SELAMLADI

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, yoğun katılımın olduğu törende taraftarları tek tek selamladı. Tüm fotoğraf çektirme isteğine olumlu cevap vererek taraftarlarla ilgilenen Başkan Uyanık, zaman zaman sevgi gösterileri arasında kaldı. Yine yurtdışından gelen taraftarlar vasıtasıyla internet üzerinden diğer yurtdışındaki vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Uyanık, herkese selam yolladı. Geniş katılımlı bayramlaşma töreni fotoğraf çekimiyle son buldu.

ŞARKILAR SÖYLEDİ...

Başkan İsmail Uyanık, Kırmızı- Beyazlı taraftarların söylediği şampiyonluk şarkılarına coşkuyla eşlik etti.

FUTBOLCULARA İLGİ BÜYÜKTÜ...

Taraftarlar kaptan Ercan Yazıcı başta olmak üzere törendeki tüm oyuncularla, futbol komitesi içinde yer alan efsane isimlerden Celil Sağır'a büyük ilgi gösterdi.

YURTDIŞINA SELAM YOLLADI...

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, görüntülü konuşmayla yurtdışında bulunan Samsunlulara da, gelenlerle selam gönderdi.

ERZİK'LE GÖRÜŞTÜ...

Bayramlaşma töreninde Başkan İsmail Uyanık'a sürpriz bir telefon geldi. UEFA 1. Asbaşkanlığı ve FIFA İcra komitesi üyeliği yapan spor adamı Şenez Erzik'le telefonda konuşan Başkan Uyanık, eski anıları yad etti.