Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Saadet Partisi İl Başkanı Temel Armutçu, İl Başkan Yardımcıları Abdullah Hakbilen, Nuri Başar, Muhammet Okutan ve Ahmet Köseoğlu, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara'yı ziyaret etti. Çalışmalarla ilgili bilgi alan partililer, Haber Medya Grubu'nu gezdi.

EKTİKLERİMİZİ BİÇECEĞİZ

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Türkiye'nin seçim havasına girdiğini belirterek, "Partimiz seçimde büyük bir başarı elde etmenin gayreti içerisinde. İnsanımızın sağlıklı kararlar vermesini kolaylaştırmalıyız. Biz de bunu temin etmek için tüm şehirlerimizde teşkilatlarımızla bu yönde çalışıyoruz. Burada Saadet Partisi'nin dokunuşlarına oldukça fazla ihtiyaç var. Birileri seçimin sonucunu garanti olarak göstermek istiyor olabilir. Değişimler olacaksa bunlar seçim yoluyla oluyor. Yerlerinde çivi gibi kalmak isteyenler, algı operasyonu yapıyor. Bu seçimlerde millet, 16 yıldır yapılanları yapılamayanları gördü. Biz inanıyoruz ki; Saadet Partisi olarak 16 yıldır ekiyoruz, bu seçimlerde sonuçlarını alacağız" sözlerini kaydetti.

DEVLETİN AYARINI BOZDULAR

Aydın, ülkede bir bilinmezlik durumunun hakim olduğunu ifade ederek, "6 ay sonra ne olacağını kimse tahmin edemiyor. Her tarafın ayarı bozuldu. Son 5-6 yılda yapılanlar devletin ayarını bozdu. Böylesine karışık bir dönemde seçimlere gidiliyor. Bu ülkenin en önemli sıkıntısı kamplaşma. Bizler farklı siyasi görüşlerde olsak da bir arada yaşamaya mecburuz. Bu nedenle kamplaşmalar ortadan kaldırılmalı. Bu ülkede gerçek anlamda hak ve adaleti tesis etmeliyiz. Adalet olmadan olmaz. Özgürlüklerin önündeki engeller kaldırılmalı. Bir yerde özgürlük yoksa ekonomiden, hukuktan, adaletten ve huzurdan bahsedemezsiniz" ifadelerini kullandı.

ÜRETMEDEN TÜKETİYORUZ

16 yıldır üretim yerine tüketim ekonomisinin tercih edildiğini vurgulayan Aydın, "Türkiye'nin kaslarını güçlendirecek yatırımlar yapılmalı. Bu yatırımların daha önce yapılması icap ederdi. Hayatımızı rahatlatan şeyler yapmışız ama üretmeden borçlanarak bu yola gitmişiz. Yolsuzluğu ve hırsızlığı ortadan kaldırmamız gerekiyor. Elde edilen kazançlar adaletli şekilde dağıtılmalı. Dürüst ve helal para kazanma yolları artırılmalı. Her bir vatandaşın boğazından geçecek lokmanın helal olmasını devlet olarak temin etmeliyiz. Küçük dokunuşlarla bu anormal gidişata dur denebilir. Saadet Partisi olarak bunun için çaba sarfediyoruz" diye konuştu.

Şükrü Berk ASKAR