ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bafra Kelikler İlk ve Ortaokulu tarafından organize edilen 'Samsun'da Gençlik ve Spor' konulu panelde Türkiye ve Avrupa Gol Kralı Yılport Samsunsporlu eski Milli futbolcu Tanju Çolak öğrencilerle bir araya geldi. 5 kez gol kralı olan ve çok sayıda rekora imza atan altın ayakkabı sahibi eski milli futbolcu Çolak, öğrencilerin sorularıyla hakkında bilinmeyenleri aktardı.

KARPUZ ÇAPALADIM

Tanju Çolak, "Benim hayatın Bafra'nın Türbe Mahallesi'nde geçti. Orada karpuz çapaladım. Kelem çapaladım, tütün dizdim. O günleri çok özlüyorum. Ben tesadüfen futbolcu oldum. Mahalle takımında başlayan serüvenim Samsunspor'a kadar uzandı. Galatasaraylı olduğum için Galatasaray'a transfer oldum. Ardından Fenerbahçe ve İstanbulspor'da forma giydikten sonra futbolu bıraktım" dedi.

BENİM SUÇUM YOK

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer sürecini de anlatan Çolak, "Galatasaray Başkanı Alp Yalman, bu süreçte telefonuma çıkmadı ve ben Galatasaray'da o zamanki parayla 2 Milyar'a oynarken, Fenerbahçe, 4,5 Milyar teklif edince Sarı- Lacivertli takıma transfer oldum. Bunda benim bir suçum yok" diye konuştu. Söyleşi sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Çolak'a Bafra'nın simgesi olan Çetinkaya Köprüsü'nün maketini hediye etti. İHA