İlk dönemi kapanan Kozluk Belediyesi'nde olmak üzere Terme ilçesinde AK Parti'den 2 dönem belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Şenol Kul, veda ziyaretlerine başladı.

HOPARLÖRDEN SESLENDİ

Ziyaretlere başlamadan önce Terme belediyesinin hoparlör sisteminden Terme halkına seslenen başkan Kul, '2014 yılında sizlerin teveccühü ile seçildiğim kutsal kabul ettiğim, belediye başkanlığı görevim 31 Mart itibarı ile sona eriyor. 2014 yılından bugüne kadar sizlerle beraber yol aldık. Bazen iyi niyetle kırdık, kırıldık, üzdük, üzüldük. Kırdığım, üzdüğüm hemşerilerim varsa ben şahsım adına özür diliyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, inşallah sizler de edersiniz.' diye konuştu.

HAYALLERİM YARIM KALDI

Görev süresi boyunca herkese eşit davrandığına vurgu yapan Başkan Kul, '5 yıl boyunca Terme'de partili bir belediye başkanı olarak ama partizan bir tutumla değil tarafsız olarak bu görevimi yerine getirdim. Bu süreç içerisinde Terme'nin geleceği için her türlü fedekarlığı yapmaya çalıştım. Bu yolu sizlerle beraber yürüdük. Artık bayrağı teslim etme vakti geldi. Sizleri ve Terme'yi, Termelileri çok seviyorum. Termeli olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Terme ile ilgili hayallerim yarım kaldı. İnşallah projelerimiz yarım kalmaz. Bugün itibarıyla helalleşme adına veda ziyaretlerine başlıyorum. Seçimin ülkemize, ilimize ve Termemize hayırlı olmasını ve hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyor, sizleri Allah'a emanet ediyorum' ifadelerini kullandı.