19 Mayıs Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla eğitim programı düzenledi. Belediye Toplantı salonunda düzenlenen eğitimde 'Kadının Yasal Hakları' konusu tüm boyutlarıyla ele alındı. Eğitimi Avukat Rana Antep verdi.

PERSONELLE BULUŞTU

Bilgilendirme toplantısına katılan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan 19 Mayıs Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Osman Topaloğlu, günün anısına kadınlara çiçek takdim etti. Başkan Topaloğlu ardından belediyede görev yapan personel ile öğle yemeği programında bir araya geldi. Yemeğe Başkan Topaloğlu'nun, eşi Banu Topaloğlu ve 19 Mayıs Belediye Meclis Üyesi Ayten da katıldı.

SON BULMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Başkan Topaloğlu daha sonra 19 Mayıs ilçesinde kamuda çalışan kadınları ve 19 Mayıs İlçe Devlet Hastanesini ziyaret etti. Topaloğlu, 'Kadınlarımız bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarlarıdır. Toplumsal yaşamın her kademesinde, her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakarlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olmuşlardır. Özellikle son yıllarda kadına yönelik şiddetteki dikkat çeken artış toplumun her kesimini rahatsız etmektedir. Bizleri dünyaya getiren, büyüten, bizlere kişilik ve şahsiyet kazandıran kadınlara yönelik bu tutumun son bulmasını diliyorum' ifadelerini kullandı.