Kavak'ın Akbelen Mahallesi'nde yaptırılan kültür merkezi hizmete açıldı. Kavaklı hayırsever İşadamı Hacı Şerafettin Geygüç tarafından Akbelen Mahallesi'nde yaptırılan kültür merkezi düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Kavak Kaymakamı Recep Kosal, Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak ilçe Başkanı Osman Atlı, MHP ilçe Başkanı Cahit Kamber, KADEF Başkanı Bayram Erişgin, dernek başkanları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

HİZMETE DAVET ETTİ

Törenin açılış konuşmasını yapan Hayırsever işadamı Hacı Şerafettin Geygüç, 'Başkanımızın bu güzel projesine duyarsız kalamadım. Ortaya çıkan bu eserden dolayı çok mutluyum. Tüm hayırsever Kavaklıları bu tür hizmetleri yapmayla davet ediyorum' diye konuştu.

ÖRNEK OLSUN

Başkan Sarıcaoğlu ise hayırsever işadamına kazandırdığı eserden dolayı teşekkür ederek, yapılan yatırımın diğer mahalleler ve hayırseverler için de örnek teşkil etmesini diledi. Kavak'ın hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, 'Kırsal mahallerde kullanılmayan okulları kültür merkezlerine dönüştürme projemiz vardı. Bu kapsamda ilk kültür merkezi, Akbelen Mahallemize yapıldı. Yapılan bu eserin diğer hayırsever hemşehrilerimize de örnek teşkil etmesini diliyorum. Benzer kültür merkezlerini, yeni dönemde tüm mahallelerimizde yaygınlaştırmaya devam edeceğiz. Başkanı olduğum ilçem Kavak'a, 5 yıl adam gibi hizmet ettim. 31 Mart'ta sizlerin vereceği güçlü destekle çok daha güzel çalışmaları ve projelerimizi hayata geçireceğiz. Diğer tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de en güçlü desteği vereceğinize inanıyorum' ifadelerini kullandı.

BÜYÜK KAZANIM

Kavak Kaymakamı Recep Koşal ise yapılan eserin mahalleye büyük kazanım sağlayacağını söyledi. Koşal, 'Bizler ülkece birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman her türlü zorluğun üstesinden geliriz. Hayırsever işadamımız da bu düşünce içinde Kavak'a güzel bir eser kazandırdı, kendisine minnettarız' dedi.