Terme ilçesinde yeni sanayi sitesi kurulması ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Terme Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Kefeli ve yöneyim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şenol Kul ile makamında bir araya geldi. Başkan Kul, ziyarette yeni sanayi sitesinin yapı ruhsatını, Kooperatif Başkanı Kefeli'ye verdi.

DEĞİŞİMİN ÖNEMLİ ADIMI

Başkan Kul yapılacak Yeni Sanayi Sitesi'nin ilçedeki değişimin en önemli adımlarından biri olduğunu belirterek, 'Yeni sanayinin kurulması için kendi arsalarını alarak yola koyulan tüm sanayicilerimizi kutluyor ve tebrik ediyorum. Yeni sanayi sitesi ile inşallah esnaflarımız gelişecek, Terme gelişecek. Çünkü güçlü ekonominin bel kemiğidir esnaflarımız. Görev süremiz boyunca önümüzdeki sıkıntılar hiçbir zaman bizim için mazeret olmamıştır. Terme dinamik ve kaliteli bir şehirdir. Terme'de modern bir şehirde yaşamanın rahatlığını herkes hak ediyor. Bizler de bu anlamda elimizden gelen gayreti gösterdik. Yeni Sanayi Sitesi ilçemize, sanayicilerimize ve ülkemize hayırlı olsun' diye konuştu.

HELALLİK İSTEDİ

Şehrin tamamını gezerek esnaf ve vatandaşlardan helallik isteyip kendi hakkını da helal ettiğini söyleyen Başkan Kul, '2014 yılında sizlerin teveccühü ile seçildiğim ve kutsal kabul ettiğim, belediye başkanlığı görevim 31 Mart itibarı ile sona eriyor. 2014 yılından bugüne kadar sizlerle beraber yol aldık. Bazen iyi niyetle kırdık, kırıldık, üzdük, üzüldük. Kırdığım, üzdüğüm hemşehrilerim varsa ben şahsım adına özür diliyorum. Hakkımı helal ediyorum, inşallah sizler de edersiniz' şeklinde konuştu.