Evlerin farklı bölümlerinde kullanılabilecek birbirinden farklı renk ve çeşitlerdeki parke çeşitlerini vatandaşlarla buluşturan İşbilir Laminat Parke'nin, Samsun 5. İnşaat Fuarı'nda açtığı stant dikkat çekiyor.

STANDIMIZ HİÇ BOŞ KALMIYOR

İşletmelerinin çalışmalarını hakkında konuşan İşbilir Laminat Parke İşletme Sahibi Akif İşbilir, "Biz firma olarak Samsun İnşaat Fuarı'na 3. kez katılıyoruz. Bu fuara farklı insanlarla tanışmak, iş bağlantıları kurmak ve ürünlerimizi sergilemek için geldik. En önemli amacımız ise, halıcılıkta olan tanınırlığımızı laminat parke işinde de yakalamak. Samsun İnşaat Fuarı'nın buna vesile olacağını düşünüyoruz. Şu ana kadar güzel tepkiler alıyoruz. Standımız hiç boş kalmadı" dedi.

ÇEVRECİ SERTİFİKALI ÜRÜNLER

Ürünlerinin en önemli özelliğinin çevreye ve sağlığa zarar veren maddeler içermemesi olduğunu vurgulayan İşbilir, "Bizim ürünlerimizin en önemli özelliği çevreye ve sağlığa zararlı madde içermemesi. Bununla ilgili uluslararası geçerliliği olan Blue Angel Sertifikası'na sahibiz. Bu Türkiye'de ilk ve tek olarak floorpanda var. Fuarda taş görünümlü, granit desenli, mermer desenli, ofislerde, koridorlarda ve mutfaklarda kullanılabilecek siyah ve farklı desenli parkelerimiz var. Bunun haricinde yüzde 100 ağaç görünümlü parkelerimiz var. Yaklaşık 10 çeşit kalitede 140'a yakın dekor ve yüzeyimiz var. Bu ürünlerimiz aynı zamanda Samsun, Ordu ve Amasya'daki depolarımızda mevcut. Bu depolarımızdan, firmalara ürünlerimizi dağıtıyoruz" diye konuştu.

Yasir BABA