Samsun'un İlkadım ilçesi, Ağabali Caddesi'nde hizmet vermekte olan Güneş Kozmetik, hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek Uzman Estetisyen Gökhan Feridun Sancak yönetiminde faliyet gösterecek olan Güneş Güzellik Merkezi'ni düzenlediği görkemli organizasyon ile açtı.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Yöresel dans ekibinin muhteşem performansıyla başlayan açılış Aşık ile Maşuk gösterisiyle devam ederken açılışa yoğun ilgi gösterildi. Sırasıyla İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Gökhan Cıgalı ve Fatoş Sivaslı Solaryum Güzellik ve Bakım Merkezi işletme sahibi Fatoş Sivaslı'nın açılış konuşmalarının ardından alkışlar arasında açılış kurdelesi kesildi. Ardından Güneş Güzellik Merkezi'ni gezen Fatoş Sivaslı, "Gökhan arkadaşımızın bu işi başarıyla yürütebileceğini biliyor ve ona güveniyoruz. Her zaman arkasında olup kendisini destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

KALİTELİ HİZMET İÇİN BURADAYIZ

Uzman Estetisyen Gökhan Feridun Sancak ise, ''Açılışa katılan ve bizim için son derece önemli olan bu günde yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Uzman ekibimizle birlikte lazer epilasyon, kalıcı oje, dövme silme, ağda, ipek kirpik, kaynak, saç kesimi, boya, gelin Saçı, profesyonel makyaj, bölgesel zayıflama, medical cilt bakımı, mezoterapi, carbon peeling, ombre ve daha bir çok hizmetle müşterilerimizi memnun edebilmek amacıyla bir araya geldik. Yıllardır kozmetik sektöründeki tecrübesi ile marka olmayı başaran Güneş Kozmetik, güzellik merkezi olarakta kısa süre içerisinde marka olmayı başaracaktır. Kaliteli hizmet için buradayız" şeklinde konuştu.

Yaşar TUNCEL