BİZİ ZENGİN GÖRÜYORLAR

Samsunspor A.Ş.'nin en büyük ortaklarından Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, "Sakarya seyircisini gördük, kenetleniyorlar. Biz de bu kenetlenmeyi başarmalıyız. Evimizde 'Ya tamam ya devam' diyeceğiz" dedi. Samsunspor'un iyi oynadığını ifadece eden Yıldırım, ''Bize penaltı vermiyorlar heralde çok zengin görüyorlar. Biz pazartesi günü istediğimiz hedefe gideceğiz. 1 yedik, iki atacağız şanssız bir maçtı. Üzülüyorum gayet ortada bir maç oynadık" dedi

YA TAMAM YA DEVAM

'Tek yürek ve tek ses olmamız lazım' diyen Yıldırım, "Sakarya seyircisini gördük, kenetleniyorlar. Biz bu kenetlenmeyi Play-Off'larda başarmalıyız. Son maçlara çıkıyoruz. Ya tamam ya devam diyeceğiz. Devam, diyeceksek takımı ateşleyen, rakip takım ayağına top aldığında ıslıklayan bir taraftar olması gerekiyor. Bunu yaptıklarında söz futbolcularda olacak. Futbolcuların her şeyleri yapıldı. Süper lig takımı gibi gidiyoruz. Önümüzdeki hafta yeni otobüsümüz bitti sayılır gidip göreceğim" dedi.

GELECEK İÇİN HARCIYORUZ

Yıldırım, ''Samsunspor'un yerinin burası değil. Buradan çıkarsak çok hızlı sürede Süper Lig'e çıkacak kadro yapacağız. Beni açık söylüyorum üzmesinler. Haddini aşan insanlar var, terbiyesiz terbiyesiz konuşuyorlar. Paracıymış, evet paracıyım. Ben ilkokula gittiğimde ayağımda iskarpin ayakkabıyla geziyordum. Para verme, küfret. Ben Samsun'un en zor sokaklarında büyümüş bir iş adamıyım. Ben Samsunspor'a hizmet etmeye geldim. Parayı gelecek için harcıyoruz'' şeklinde konuştu.

İŞİMİZ ALLAH'A KALDI

Hatanın sadece futbolcularda olmadığına belirten Yıldırım, "İsmail başkan 7/24 çalışıyor. Çıkıp sahaya o mu oynasın, ben mi oynayayım. Bu futbolcuları biz seçtik, Bizi hedefe götürür denildi. Biz de inandık aldık. Ama gördük ki oyuncular iyi olabilir ama bizi şampiyon yapmaya yetmedi. Bir tek oyuncuları suçlamak doğru değil, hepimiz işin içindeyiz. Bu futbolcuları biz getirdik. Hata o zaman bizde. Alacağımız maçı verdik. Samsun'u üzdük, seyirciyi üzdük. İşimiz biraz da Allah'a kalmış gibi'' diye konuştu.

SAMSUNSPOR'U SAHİPLENDİK

Yıldırım ayrıca, "Samsunspor zor durumdaydı, belki de Gaziantepspor'a ne olduysa o olacaktı. İsmail başkan beni ikna etmeseydi ben tek başıma yapamazdım. Bir şartla gelirim dedim. Samsunspor A.Ş. olacak ve özelleşecek. Herkes sıkıntıdayken ben Samsunspor için 100 milyon TL'lik borcun altına elimi koydum. Böyle bir durumda bana sen bu mahallenin delisi misin diyorlar. Samsun sahipsiz kaldı diyorlardı, biz Samsunspor'u sahiplendik" diye konuştu.

Salim YILDIZ