TEPKİ TOPLAMIŞTI

TFF 3.Lig'deki Cizre-Karacabey, Kocaelispor-1461 Trabzon ve Bağcılar-Gölcük maçlarına Süper Lig hakemleri atayan MHK, hayati önem taşıyan TFF 2.Lig Play-Off Çeyrek Final ilk maçı olan Sakaryaspor-Yılport Samsunspor karşılaşmasına ise bir yıllık TFF 1.Lig hakemi Kadir Sağlam'ı atamış, bu karşılaşmadaki performansı ise Kırmızı-Beyazlılar tarafından büyük tepki toplamıştı.

HANGİSİ DOĞRU

Yılport Samsunspor'un iki net penaltısını vermeyen ve mücadele boyunca bütün takdir haklarını Sakaryaspor lehine kullanan Kadir Sağlam'ın performansının ardından bu karşılaşmanın rövanşına ise MHK tarafından FIFA kokartlı Süper Lig hakemi atandı. 13 Mayıs Pazartesi saat 20.30'da oynanacak karşılaşmaya Süper Lig hakemi olan Halil Umut Meler'i atayan MHK'nin 4 günde iki farklı kategorideki hakem tercihi ise taraftarların 'Hangisi doğru?' diye sormasına neden oldu.

HAKKIMIZ GASP EDİLDİ

Süper Lig hakeminin atanmasının doğru olduğunu savunan taraftarlar, 'Madem Süper Lig hakemi atanabiliyor. İlk maça daha tecrübesiz bir hakem atayarak hakkımız gasp edildi. Hafta arası oynanan bir maça Kadir Sağlam'ı vererek hangi düşünce içerisinde yer almışlardı' ifadelerini kullandı.