İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Murat Keskin, 9 Ağustos İl Kongresi'ne gidilirken delegelerle buluşmaya devam ediyor. Keskin, Çarşamba ilçesi Kabaceviz Mahallesi'nde partili delegelerle buluştu. Keskin, 9 Kabaceviz Mahallesi'nde buluştuğu delegelere il başkanı olması durumunda yapacağı çalışmaları ve hedeflerini anlattı.

'DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞACAĞIZ'
Keskin, "İl Başkanlığı çok önemli ve mesuliyeti olan bir görevdir. Bu sorumluluğu üstlenip Samsunumuza siyasi alanda hizmet etmek istiyorum. Bunu yaparken de hep birlikte teşkilatımız üyeleri ve siz değerli İyi partililerle hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Samsunumuz ve ülkemiz için dur durak bilmeden çalışacağız" diye konuştu.

SAMSUN'DA YÜKSELEN IŞIĞA BAKSINLAR
Samsun'da İYİ Parti'yi iktidara taşıyacak ekibin kendileri olduğuna inandıklarını belirten Keskin, "Arkadaşlarımın temsil yeteneklerinin güçlü olduğunu biliyoruz. Samsun'da çok çalışmaya yemin ediyoruz. Biz 'iyi ki dedirtecek' kadrolarız. Samsunlular buradan yükselen ışığa baksın, öyle karar versin istiyoruz. Şehrin ihtiyaçlarının farkındayım, şehrin dinamiklerini çok iyi biliyorum. Sivil toplum, sanayi, özel kamu kuruluşları ile iletişimde olarak, aynı masa etrafında çözümler arayacağız. Samsun'un sorunlarını çözebilmek için rakiplerimizle ortak akılla buluşacağız" ifadelerini kullandı.