Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede hayatlara dokunmaya devam ediyor. Başkan Togar'ın girişimleri ve öncülüğü, hayırseverlerin katkılarıyla bir aile daha insana yakışır bir evde yaşama ve hayata tutunma imkanı elde etti.


Bir yıl önce Tekkeköy'e geri dönen Demirci ailesi, derme çatma evde yaşamaya başladı. Duruma el koyan Başkan Hasan Togar'ın öncülüğüyle kısa sürede yaşanabilir şartlara sahip bir eve kavuşan Nimazemettin Demirci ve ailesi büyük bir sevnç yaşadı. Demirci ailesi Başkan Togar ve tüm hayırseverlere teşekkür etti.

YENİ YUVALARINI TESLİM ETTİK
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da, ilçede hayatlara katkı yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Yepyeni bir evi daha teslim etmenin manevi mutluluğunu paylaşıyoruz. Yaklaşık bir yıl önce şehir dışında geçinemediği için ilçemize gelen yerleşen ve bu şartlarda yaşamını devam ettirmeye çalışan bu melek yüzlü yavrumuzun ve ailesinin yaklaşan mübarek Ramazan ayı öncesi inşallah bundan sonra sağlık ve huzurla yaşayacakları sıcacık yeni yaşam yuvalarını kendilerine teslim ettik. Güzelyurt Mahallemizden Nizamettin Demirci ve ailesine yeni evleri hayırlı uğurlu olsun. Bu mübarek Ramazan öncesinde hayır yapan ve hayra vesile olan herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.