• DOLAR 32,20 %0.06
  • EURO 35,01 %0.00
  • ALTIN 2.498,95 %-0.46
  • BİST100 10.740 %0.00
  • BITCOIN 71.339 %7.63
  • ETHERIUM 3.688 %19.8
12°

Canik Belediye Başkanı Haberleri

Canik Belediye Başkanı haberleri ve güncel Canik Belediye Başkanı gelişmeleri, Canik Belediye Başkanı ile ilgili tüm video, Canik Belediye Başkanı fotoğrafları ve Canik Belediye Başkanı haberleri Haber Gazetesi - Samsun Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye kazandırdıkları sıfır atık projeleriyle doğayı koruduklarını ve ülke ekonomisine katkıda bulunduklarını belirtti.

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede vatandaşların taleplerini ve önerilerini yerinde dinlediklerini ve talepleri karşılamak için büyük bir özveriyle çalışmaya...

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki öğrencilere sınav ücret desteği sağlamayı sürdürdüklerini söyledi.

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, gençlere ve çocuklara yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurguladı.

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Asrın İşinsanları Derneği Samsun Şube Başkanı Tuncay Bulut ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeyi örnek bir şehir kimliğine kavuşturacaklarını ifade etti.

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eğitim alanına yönelik çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül ve yönetim kurulu...

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencileri makamında ağırladı.

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede çocukları ve gençleri yeni nesil teknolojilerle tanıştırdıklarını ifade etti.

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede imzasını taşıyan sosyal belediyecilik çalışmalarını yeni projelerle taçlandırıyor.