• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
21°

Mauro Icardi Haberleri

Mauro Icardi haberleri ve güncel Mauro Icardi gelişmeleri, Mauro Icardi ile ilgili tüm video, Mauro Icardi fotoğrafları ve Mauro Icardi haberleri Haber Gazetesi - Samsun Haber sitemizde


GÜNDEM

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Mauro Icardi, hem saha içindeki performansıyla hem de tarzıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

SPOR

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisiyle ilgili şaşırtıcı itiraflarda bulundu ve geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. Detaylar için tıklayın!

Yaşam

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, ilk müzik videosunu yayınlayarak sosyal medyada olay yarattı. işte o Klip..

Yaşam

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medyada yine olay yarattı! İşte Detaylar..

GÜNDEM

Süper Lig’in önde gelen takımlarından Galatasaray’ın başarılı golcüsü Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile birlikte evliliklerinin 10. yılını kutlamak için...

Asayiş

Mauro Icardi’nin sakatlığına rağmen sahada olmaya devam etmesi, Bayern Münih ve Hatayspor maçlarına yönelik önemli bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

SPOR

Okan Buruk’tan Mauro Icardi sağlık durumu ile ilgili açıklama! Icardi sakatlandı mı, Bayern Münih maçında oynayacak mı?

SPOR

Mauro Icardi, Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-0 yendiği maçta 2 gol attı. Icardi, maçın 28. ve 90+3. dakikalarında fileleri havalandırdı.