Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından düzenlenen Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri pazar günü sona erdi. Tanıtım günlerinde Havza standı yoğun ilgi gördü.

HAVZA'YA DAVET ETİ

Etkinlikte son güne kadar yoğun ilgi gören Havza Belediyesi standını birçok kişi ziyaret etti. Organizasyonun Samsun'un tanıtımı için önemli olduğunu ifade eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "SAMKON yönetimine ilimizin ve ilçemizin tanıtıma vermiş olduklar katkılardan ötürü teşekkür ediyorum. Burada hemşerilerimizle biraraya gelip, ilçemizin tanıtımı yaptık. Amacımız Havza'nın ülkemiz içerisindeki yeri ve önemini gündeme getirmekti. İlçemiz, ülkemizin kurtuluş savaşının ilk kıvılcımın çakıldığı, ilk teşkilatın yapıldığı, ilk cesaretin gösterildiği, ülkesini ve milletini seven insanların yaşadığı bir şehirdir. Herkesi Gazi Mustafa Atatürk'ün şifa bulduğu kaplıcalarımıza bekliyoruz" dedi.
Havza standını ziyaret edenlerle yakından ilgilenen Başkan İkiz, Eyüp Belediye Başkan Remzi Aydın ile de yakından ilgilendi. İkiz, Aydın'ın hukuk fakültesinden arkadaşı olduğunu belirterek, "Sayın Aydın ile bu vesile ile biraraya gelmek bizleri mutlu etti" diye konuştu.