27. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş, seçim çalışmalarını İlkadım İlçesi'nde sürdürdü. Cuma namazını Büyük Camii'de kılan Keleş, cami çıkışında vatandaşla bir araya geldi. Daha sonra İlkadım Belediyesi'ni ziyaret eden Keleş, Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve belediye çalışanları ile görüştü.

VAKİT SAMSUN VAKTİ

Türkiye Harp Gazileri ve Yakınları Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz ve Dernek üyelerini ziyaret eden Keleş, ardından esnaf turu gerçekleştirdi. Yaptığı ziyaretlerde 24 Haziran seçimleri için destek isteyen Keleş, "Her seçimde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde Samsun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği verecek Güçlü bir Türkiye için güçlü bir meclis ile birlikte güçlü bir hükümet gerekiyor. Cumhurbaşkanımızı sandıkta ne kadar güçlü çıkartırsak elini okadar güçlendirmiş oluruz. Birlik, bereket ve bolluk için vakit Türkiye vakti, vakit Samsun vakti" dedi.

Daha sonra Derebahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Genişletilmiş Teşkilat İftarına katılan Bekir Keleş, Taravih namazını Yenidoğan Camii'nde kıldı. Keleş, namaz sonrasında vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet gerçekleştirdi.