Kambur, "Başkanımız Şenol Kul olmasa bu takım Çarşamba'dan öteye gidemez. Aracın arıza yapması ne bizim ne de onun suçu" dedi


HAKSIZLIK YAPILIYOR
Pazar günü Termespor kafilesini taşıyan otobüs Havza'dan dönerken arıza yapmıştı. Termespor kafilesi ise Bulancakspor'un otobüsüyle ilçeye dönmüştü. Bazı sosyal paylaşım sitelerinde ise Terme Belediye Başkanı Şenol Kul eleştrilmişti. Termespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kambur ise Başkan Kul hakkında yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi, haksızlık yapıldığını dile getirdi.


ONUN SUÇU DEĞİL
Ladik yakınlarında yolda kaldıklarını belirten Başkan Hüseyin Kambur, şunları söyledi: " Belediyemizin bize tahsis ettiği otobüs, Ladik yakınlarında soğuk hava nedeniyle arıza yaptı. O sırada oradan geçen 1926 Bulancakspor otobüsü faır-play örneği sergileyerek takımımızı otobüsüne aldı ve evimize sağ salim ulaştık. Otobüsün arıza yapmasını Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a bağlayanlar elini vicdanına koysun. Şenol başkanımız olmasa bu takım Çarşamba'dan öteye gidemez."

HER ZAMAN YANIMIZDA
"Şenol Kul, Termespor'un her zaman yanında oldu. Maddi, manevi her şartta Şenol başkanımız bu takımın yanında yer aldı ve almaya da devam ediyor. Hakkında yazılan yazılar çok yanlış ve bu bizleri son derece üzmüştür. Şenol Kul, bu takımın onursal başkanı olup hem Süper Amatör Lig'de hem de BAL'da Termespor'un yanında olmuştur. Asıl bu deplasman hakkında başka konuşulacak konular vardır. Bunların üzerinde durulması gereklidir."

MAÇ ÖNCEDEN ERTELENMELİYDİ
"Havza'da top oynamanın imkansız olduğu halde ısrarla maç oynatılmak istenmesi, yetkililerin yanlış yönlendirilmesi hatta karşılaşmanın raporlar doğrultusunda daha önceden ertelenmesi gerekliydi. Eğer bu önceden olsaydı bizde bu şekilde mağdur olmayacaktık. Ayrıca BAL'a yükseldiğimiz günden bu yana tüm deplasman maçlarımıza Termeli iş adamı İmran Okumuş tarafından otobüs tahsis edilmekteydi.

Bu vesileyle İmran Okumuş'a da teşekkür ediyoruz.