Samsun ve Karadeniz Bölgesi'nin otomasyon alanındaki ilk kuruluşu olan Kaptan Otomasyon, 20 yıldır kaliteli ve güvenilir hizmeti müşterileri ile buluşturmanın gururunu yaşıyor. Kuruluşundan bu yana ilde ve bölgede bireysel ve kurumsal firmalara, sektörel deneyimini ve güvenilirliğini ispat etmiş olan Kaptan Otomasyon, 20 yıldır sektöre öncülük ediyor.

20 YILLIK TECRÜBE

20 yıldır kaliteli ve güvenilir hizmeti müşterileri ile buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaptan Otomasyon yöneticilerinden Onur Yegen, 'Faaliyetlerine 1998 yılında Samsun'da başlayan firmamız, Samsun ve Karadeniz Bölgesi'nde bireysel ve kurumsal firmalara, sektörel deneyimini ve güvenilirliğini ispat ederek, bölgesinde sektörün ilk ve lider kuruluşu olmayı başarmıştır. Müşterilerinin sadece ihtiyacını karşılamayı değil, sorunlarını da çözmeyi amaç edinen firmamız, 20 yıldır sektöre öncülük etmektedir' dedi.

OTOMATİK KAPIDA İLK FİRMA

Otomatik kapı sistemlerinde Samsun'da ilk hizmet veren firma olduklarını söyleyen Yegen, 'Otomasyon sistemleri; hayatımızı kolaylaştıran kullanımı ve yapılarımıza verdiği değeri ile hem günlük hem de iş hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Bu ürünleri tercih ederken marka, ürün menşei, garanti süresi gibi birçok başlığın yanı sıra uygulayan firmanın deneyim ve teknik bilgisi sistemin ömrünü belirleyen en önemli faktördür. Bu bilinçle hareket eden firmamız, müşterilere özel otomasyon çözümleri sunmaktadır' şeklinde konuştu.

DÜNYA ÇAPINA BAYİLİKLER

Kaptan Otomasyon'un Samsun ve bölgenin en güçlü firmalarından biri olduğunu vurgulayan şirket yöneticilerinden Ragıp Torunoğlu ise, ' Şirket olarak; kanatlı kapı, kayar kapı, radarlı kapı, bariyer, garaj kapısı, endüstriyel kapı, kepenk, yangın kapıları, hızlı PVC kapı panjur, mantar bariyer, yükleme rampası, yükleme körüğü, geçiş kontrol ve personel takip sistemleri alanında hizmet veriyoruz. Ürün çeşitlerimizi, dünya çapında hangi firmalar en kaliteli şekilde üretiyorsa, o firmaların bayiliğini yapıyoruz. Bahçe otomasyon grubumuzda BFT ve NICE, seksiyonel tip garaj kapısı ve endüstriyel kapıda İSODOOR, radarlı kapıda RECORD, alüminyum kepenk sistemleri ve kepenk motoru sistemlerinde Özdil Pancur (MOSEL Motor, ALUSEL Kepenk Profilleri)'un bayiliğini yapıyoruz' ifadelerini kullandı.

SATIŞ SONRASI HİZMET

Tüm ürünlerinin arkasında olduklarının altını çizen Torunoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: 'Kaptan Otomasyon'un güvenilirliği herkes tarafından bilinmektedir. 20 yıldır sorunsuz bir şekilde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Firmamız, alanında deneyimli çalışanlarından oluşan ekibiyle, yaptığı her işin her zaman arkasındadır.'

Mehtap YILDIZ