AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda gerçekleştirilecek 6. Olağan İl Kongresi öncesi hazırlıkların büyük oranda tamamlandığını ifade etti.

KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM

AK Parti 6. Olağan Samsun İl Kongresi Ak Parti Genel Başkanı ,Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 24 Mart Saat 12.00'te başlayacak. Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kongreyle ilgili yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Hakan Karaduman, "Bu salondan Samsunlu vatandaşlarımızın katılımı ile hep birlikte Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nda destanlar yazan kahraman Mehmetçiklerimizi de selamlayacağız. Şehitlerimizi rahmetle anacağız. Gazilerimize minnet duygularımızı sunacağız. Samsun'da 17 ilçemizle 1466 mahalle teşkilatlarımızla 3 bin altı sandıktaki sandık teşkilatlarımızla hep birlikte çalışarak bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz. 17 ilçenin kongresini gerçekleştirdik ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız, bölge ve il koordinatörlerimiz ile birlikte yürüttüğümüz il yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi çalışmalarının da titizlikle devam ediyor" dedi.

2019'A HAZIRIIZ

Kongrenin hemen ardından 2019 seçimleri için çalışmalara başlayacaklarını belirten Karaduman, "Samsun da ikiyüz binin üzerinde üyemiz var. Bu üyelerin ve tüm vatandaşlarımızın katkısıyla bu kutlu davanın yürüyüşüne hızımızı hiç azaltmadan devam edeceğiz. Listelerimizde her zaman kadınlar, gençler, engelliler çok büyük oranda temsil edilir. Kongre salonumuzda ve salon dışında, onbinlerce Samsunlumuzla kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizden önce dışarıda bir mitingimiz olacak" dedi.

HAZIRLIKLAR TAMAM GİBİ

Kongre için farklı teknolojileri kullandıklarını söyleyen Karaduman, "Kongre salonunun tavanına monte edilecek dev Türk bayrağının altında gerçekleşecek olan kongremizde, partimizin kuruluşundan bugüne önemli anların fotoğraflarla birlikte bulunduğu, Samsun'da gerçekleştirdiğimiz miting görsellerinin ve seçim sonuçlarının yer aldığı 8 metre yüksekliğinde 240 metre boyunda bir zaman turu görsel çalışmasının hazırlandı.

Kongrenin gerçekleştirileceği salona Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarının asılacak. Samsun'dan Afrin'deki yiğitlere selam olsun" ifadelerine yer verdi.

Karaduman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 'Samsun, miting ve kongrelerinin her zaman Cumhurbaşkanımız için farklı bir yeri var. Her zaman yanımızda olan, mitinglerimizi hıncahınç dolduran Samsunlu tüm hemşerilerimizi, milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya, Yaşar Doğu Spor Salonu'na davet ediyoruz."

Samsun Haberleri