PTT 1. Lig'de geçtiğimiz hafta sonu alınan 1-0'lık Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonucu görevi bırakacağını açıklayan Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş'in istifası, yönetim tarafından kabul edildi. Karşıyaka Spor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Kemal Özdeş'in sözleşmesi, istifası üzerine sona ermiştir. Hocamıza, kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

'TAKIM PLAY-OFF'A KALACAKTIR'

Büyük hayallerle geldiği Karşıyaka'dan ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Özdeş ise, 'Buraya geldiğimde, büyük bir organizasyonun parçası olmak, büyük bir mutluluktu benim için. Oynadığımız Göztepe maçından sonra Profesyonel Şube yöneticilerinin istifasının ardından yaşanan güvensizlik ortamı bu sonuçları doğurdu' dedi.

Ligin 12. haftasında Giresunspor'a 3-1 yenildikleri maçın ardından ayrılık kararı aldığını ancak daha sonra devre arasına kadar kalmanın uygun olacağını düşündüğünü anlatan tecrübeli teknik adam, 'Bu süreçte, bir değişiklik birlik ve beraberliği arttıracaktır diye düşünüyorum. Karşıyaka büyük bir çınardır ve tüm bunları atlatacak güçtedir. Takımın yıl sonunda en kötü play-off'u yakalayacağına inanıyorum. Tüm futbolcularıma, kulübümüzdeki herkese ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Karşıyaka camiası tüm güzellikleri hak ediyor' diye konuştu.