Eylül ayının gelmesiyle güncelleme Ziraat Bankası satılık konut ilanları arasında  yer alan uygun fiyatlarla ev fırsatı herkes tarafından dikkat çekti. Özellikle de köy evleri ve müstakil evler, ev sahibi olmak isteyenler için bir defa daha umut oldu. Başvuru ekranları açıldı.

Ziraat Bankası köy evleri, müstakil evler, apartman daireleri, taş evler, arsa, tarla ve meyve bahçesi gibi taşınmazları resmi internet sitesi üzerinden ilanlarla satışa çıkardı. Üstelik hepsi de çok cazip fiyatlara sahip. İşte konut kampanyası ile ilgili ayrıntılar...

Ziraat Bankası tarafından satılık müstakil evler için yeniden başvuru başladı

Ziraat Bankası tarafından Kahramanmaraş yer alan müstakil ev yalnızca 270.000 liradan satışa çıkarıldı. Üstelik banka bu ev için  120 ay vadeli konut satış kredisi imkanı da sunacağını duyurdu. Ev sahibi olmak isteyenler, nakit ödeme yapabilecekleri gibi %10 kontrol kredisi peşinatı ödemekte kalan tutar için  120 aya kadar vadeli konut satışı alabilecekler.

İcra ihalelerine kimler katılım sağlayabilir?

18 yaşını doldurmuş olan her birey icra ihalesine katılabiliyor. Bu durumda tek koşul konutun %20’sini teminat olarak bulundurması ya da o yerle ilgilenen icra dairesinin hesabına yatırılması gerekiyor. Eğer ihale sonrasında evi satın alamazsanız teminat tutarı geri hesabınıza iade edilir. İhaleyi kazanmanız halinde de teminat dışında kalan tutarı yatırıp tapu işlemlerini başlatabilirsiniz.

Adana'da Kurbanlık Fiyatları Açıklandı: Küçükbaşın Kilogram Fiyatı 270 TL! Adana'da Kurbanlık Fiyatları Açıklandı: Küçükbaşın Kilogram Fiyatı 270 TL!

Editör: Ismail Usta