Bafra'da faaliyet gösteren oda, birlik ve dernek başkanları, Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi. Bafra'da bir restoranda düzenlenen yemek sonrasında açıklama yapan Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Kızılay'ın faaliyetleri ve projelerinden bahsetti.

MAZLUMLARIN YANINDAYIZ

İlişkileri ve işbirliklerini güçlendirmek amacıyla bir araya geldiklerini belirten Başkan Genç, 'Sivil toplum bir gönül işidir. Zamandan, işten, aileden fedakarlık ederek, topluma yararlı olmak ve şehrimize katkı sağlamak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Türk Kızılayı olarak bizler gerek yurt içi gerekse yurt dışında yardıma ihtiyacı olan mazlumların yanında yer alıyoruz. Bunu yaparken de gücümüzü milletimizden alıyoruz. Dolayısıyla çalışmalarımızı sizlerle paylaşmak istedik. Bu nedenle de Kızılay olarak sizlerin de desteğiyle gücümüze güç katarak, daha verimli çalışmalar elde edeceğimizin inancındayız' dedi.

Konuşmanın ardından sivil toplum örgütü temsilcileri, Kızılay'a üye oldu ve Kızılay rozeti taktı. Temsilciler, her konuda Kızılay'a destek olmaya hazır olduklarını da dile getirdi.

Ümit CEYLAN