4. Mobilya Ve Dekorasyon Fuarı'nda yer alan Alko Alışır Koltuk, fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İddialı koltuk modelleriyle fuarda öne çıkan firma ilgili bilgi veren Alko Alışır Koltuk Üretim Ve Pazarlama Sorumlusu Ahmet Alışır, "Konforda iddialıyız" dedi.

BİRİNCİ KALİTE

"Koltuk Dünyası" sloganıyla yola yürüdükleri yolda geniş ürün yelpazesi ve konfor garantisiyle iddialı olduklarını kaydeden Alko Alışır Koltuk Üretim Ve Pazarlama Sorumlusu Ahmet Alışır, "Modern bir tasarım çizgisi izlediğimiz bütün modellerimiz oturum konforu anlamında garantili olup birbirinden özel ve sıradışı renklere sahiptir. Birinci kalite kumaşlar kullanarak üretmekte olduğumuz ürünlerimiz gold rengi ayaklar, en trend renkler ve dikiş kalitesiylede kendilerini göstermektedirler'' diye konuştu.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Geçen yıllara göre fuar satışlarında artış olduğunu ifade eden Alışır, '' Türkiye'nin birçok bölgesinde yer alan bayiliklerimiz ile geniş bir pazarlama ağına sahibiz. Canik ilçesi, Yeni Mahalle'de Piazza AVM'nin arka tarafında yer alan hem üretim hem de perakende satış mağazamız ile de Samsun halkına hizmet vermekteyiz. Bunun yanı sıra fuarlarda yer almaktanda mutluluk duyuyoruz. Üstelik bu yıl fuar satışları önceki yıllara göre arttı diyebilirim. Bu artış müşterilerimizin ürün memnuniyetinden ve model beğenisinden kaynaklanıyor'' ifadelerini kullandı.

ÜRETİCİ DESTEKLENMELİ

Üretici firmaların desteklenmesi ve bütün üreticilerin daha kaliteli ürün üretebilmesinin önlerinin açılması gerektiğini ifade eden Alışır, '' Bu anlamda gerek yerel yönetimler ve ticaret odaları, gerekse devlet politikası olarak daha fazla çalışması yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu durum kaliteli ürün anlayışının da ihracatında önünü daha fazla açacaktır'' dedi.