Uzun süredir onaylanması beklenen spot ETH ETF başvuruları ile ilgili tahminlerini dile getiren Standard Chartered bankası, lider altcoin Ethereum fiyatının yıl sonuna kadar 8 bin dolara yükseleceği tahminini tekrarladı. Standard Chartered Bank FX Araştırma ve Dijital Varlıklar Araştırma Başkanı Geoff Kendrick’in yaptığı açıklama kripto para piyasasını hareketlendirdi.

Bitcoin için de konuşan ve 2024 yıl sonuna kadar 150 bin dolar hedef koyan Kendrick ayrıca, Ethereum spot ETF'sinin bu hafta onaylanmasını beklediğini ve ilk 12 ayda "15 milyar ila 45 milyar dolar" arasında bir girişe yol açabileceğini söyledi.

Ethereum ve Bitcoin fiyatına dair açıklamaların gündeme bomba gibi düşmesinin ardından ETH oldukça güzel bir yükseliş yakaladı. CoinMarketCap verilerine göre trendlerde yeşile bürünen Ethereum’daki yükseliş son 24 saatte yüzde 21’i geçti.

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 3 bin 800 bandına yükselmeyi başaran Ethereum’daki yükseliş son 1 hafta içerisinde yüzde 31 olarak belirlendi. Ethereum’daki rekor yükseliş, Ethereum tabanlı coinler arayışındaki yatırımcıları heyecanlandırdı.

Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen çok zincirli köpek coin Dogeverse ve yapay zeka destekli yatırım partneri WienerAI gibi projelerin ön satış etkinlikleri ivme kazandı.

15 Milyon Doları Aşan Dogeverse Token Ön Satışı Sona Yaklaşıyor

Dünyanın ilk gerçek çok zincirli DOGE projesi olma hedefiyle yola çıkan Dogeverse ön satışında toplanan fonlar 20 milyon dolara yaklaşıyor. Farklı kripto topluluklarını bir araya getirerek kapsayıcı bir ekosistem yaratmayı amaçlayan platform, borsa listelemelerine doğru emin adımlarla ilerliyor.

İndirimli fiyatlardan Dogeverse token satın alma imkanı sunan ön satışının yanı sıra Dogeverse, DOGE ekosistemine getirmeyi amaçladığı çok zincirli işlevsellik ile de konuşuluyor. Platform, Ethereum, BNB Zinciri, Solana, Polygon, Avalanche ve Base gibi blok zincirlerini birbirine bağlamayı amaçlıyor. Portal Bridge ve Wormhole bağlantılarını kullanan deneyimli proje ekibi, tüm ağları henüz ön satış tamamlanmadan birbirine bağlamış olduğu için alkış alıyor.

Projenin native tokeni olan DOGEVERSE token, Ethereum tabanlı coinler arasında yer alıyor.   Birbiriyle iletişime girmeyen izole kripto toplulukları arasındaki engelleri kaldırmak isteyen proje, DOGE projesini de tek zincirin ötesine taşıyor. Esnekliği ve birlikte çalışabilirliği artırmayı hedefleyen proje, verimlilik, düşük maliyetler ve hız optimizasyonu ile dikkat çekiyor.

Fenerbahçe Taraftar Grupları: Genç Fenerbahçeliler, 1907 ÜNİFEB ve Daha Fazlası Fenerbahçe Taraftar Grupları: Genç Fenerbahçeliler, 1907 ÜNİFEB ve Daha Fazlası

DOGEVERSE token, aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcılarla buluşuyor. Erken aşamada Dogeverse token satın alma şansı bulan yatırımcılar, borsa listelemeleri anında potansiyel kazanç elde edebiliyor.

Ön satışın ilk aşamasında 0,00029 dolar olan DOGEVERSE token fiyatı, mevcut aşamada 0,00031 dolar olarak karşımıza çıkıyor. Token sahipleri dilerse Dogeverse tokenleri stake ederek pasif gelir elde etme imkanı da buluyor.

Şu ana kadar stake edilen DOGEVERSE token miktarı, 30 milyara ulaşıyor. ETH Bloğu başına ödül 6088,28 DOGEVERSE token olurken staking APY’si yüzde 53 olarak belirleniyor.

Çok zincirli yapı sayesinde yatırımcılar, USDT, ETH, SOL, MATIC, BNB, BASE, AVAX ve kart işlemleri ile ön satışa katılabiliyor. Projenin katılımcıları, ön satışta satın aldıkları tokenleri etkinlik bitiminde dilediği blok zinciri üzerinden talep edebiliyor.

Yarı Köpek Yarı Yapay Zeka WienerAI Ön Satışı 2,5 Milyon Dolara Koşuyor

Ethereum tabanlı coinler arasında üst sıralarda yer alan bir ön satış coin’i olan WienerAI token,  ERC-20 protokolüne göre geliştiriliyor. Borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılar ön satış etkinliğine yoğun ilgi gösteriyor.

Şu ana kadar 2,5 milyon dolara yakın fon toplamayı başaran WAI tokenler, viral popülerlik ile işlevselliği bir araya getiriyor. Geleneksel meme coin projelerinin aksine işlev kazanan WienerAI token, sahiplerinin yatırım kararlarına destek olan yapay zeka destekli bir yatırım partneri olarak konumlanıyor.

Yapay zeka teknolojisini blok zinciri ile bir araya getiren WienerAI token topluluğu, işlem ücreti ödemeden WienerAI ile yatırım kararı sürecini kolaylaştırabiliyor.

10x yapacak Ethereum tabanlı coinler listesine aday WAI token arzının yüzde indirimli 30’u ön satış etkinliğinde erken dönem yatırımcılara sunuluyor. Aşamalı ön satış, erken yatırımcılara potansiyel kazanç imkanı sağlıyor. Yatırımcılar ne kadar erken aşamada WienerAI token satın alırsa borsa listeleme anında o kadar potansiyel kazanç elde ediyor.

WAI tokenler, mevcut aşamada 0,000709 dolar karşılığında satın alınabiliyor. WAI token sahipleri dilerse staking özelliği sayesinde tokenlerini kilitleyebiliyor ve yüksek APY ile blok ödüllerinden faydalanabiliyor.

Şu ana kadar stake edilen WAI token sayısı 25 milyarı aşıyor. Projenin APY’si yüzde 400’de konumlanırken ETH bloğu başına ödül 3938 WAI token olarak belirleniyor. Proje ekibi topluluk desteğini artırmak için staking ödüllerinin 2 yıla yayılacak şekilde dağıtılmasını planlıyor.

Yarı köpek yarı yapay zeka ve biraz da sosis sloganıyla geliştirilen ve topluluğuna “Sosis Ordusu” adını veren WienerAI tokenler, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile satın alınabiliyor.

 

Editör: Ozge Ozkan