Lider yenildi Ordu yenilmedi

Sezona -9 puanla başlayan ve ilk 6 haftada tam 12 puan toplayarak 3 puana yükselen Orduspor, ilginç bir durumla da karşı karşıya. Orduspor'un bulunduğu 3. Lig 3. Grup'ta lider Orhangazispor'un bile yenilgisi bulunurken, 17. sıradaki Orduspor'un halen namağlup olması sosyal medyada da çok konuşuluyor.

Yıllar sonra

Giresunspor, yıllar sonra Eskişehirspor'la karşı karşıya gelecek. Son olarak 2007-2008 sezonunda TFF 1. Ligi'nde rakibiyle karşılaşan Giresun her iki maçı da 2-1 kaybetmişti. O tarihten bu yana Giresun ve Eskişehir, resmi müsabakada karşılaşmadı.

Sitem etti

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor'la ilişkilerin gelişmesi gerektiğini söyledi. Karaman, "12-13 günlük bir Milli maç arası oldu. Biz komşu şehirler olarak niye hazırlık maçı oynamayalım. Bu tarz konular kulüp ilişkilerini de geliştirir" dedi.

Tokat'ta ayrılık

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk 6 haftada sadece 2 puan toplayabilen Tokatspor'da Teknik Direktör Mustafa Ceviz'le yollar ayrıldı. Kulüp Başkanı Şadi İşeri, "Hocamızla anlaşarak sözleşmesini feshettik. Yeni teknik direktör arayışlarımız da başladı" dedi.

Gündem yine Serdar

Trabzonspor yönetimi, ismi hemen her transfer döneminde Bordo- Mavili kulüple anılan ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen Serdar Taşçı'yı renklerine bağlamak için yeniden harekete geçti.

Teklif yağıyor

Beşiktaş'ta forma şansı bulamayacak oyunculara teklif yağdığı iddia edildi. Kerim Frei'ya West Bromwich, Rhodolfo'ya Gremio, Aras Özbiliz'e de Kuban'ın talip olduğu öğrenildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporuna göre oyuncularla ilgili karar verilecek.

Başkanla görüştü

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la bir görüşme yapan Teknik Direktör Dick Advocaat'ın Van Persie ve Salih'le ilgili değerlendirmelerde bulunduğu ifade edildi. Advocaat'ın Yıldırım'a, "Van Persie Manchester maçına yetişiyor. Salih Uçan da ikinci yarı en büyük silahımız olacak" dediği belirtildi.

Önce A Takım sonra U-19

Galatasaray'ın Hollandalı teknik adamı Jan Olde Riekerink, tüm yöneticileri ve Florya Tesisleri'ndeki çalışanları kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Riekerink, dün takımının sabah antrenmanını yaptırdıktan sonra, öğleden sonra da U19 takımını çalıştırdı. Reikerink'in bu davranışı alkış aldı.

Söz kesildi

Manisaspor, eski göz ağrısı Nenad Milijas'tan vazgeçmiyor. Devre arasında özellikle orta sahaya takviyeler yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Çin'de sezonun bitmesini iple çekerken, eski 10 numarası Milijas'la bir kez daha söz kesti.

Şehrin anahtarını isterim

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, "Geçen sezon beklenti olmayan dönemde Adanaspor takımını şampiyon yaptık ve yüzümüzün akıyla takımdan ayrıldık. İnşallah şimdi de Adana Demirspor'la şampiyonluk yaşarım. Bunu da başarırsak, Sayın Belediye Başkanımızdan şehrin anahtarını isteyeceğim" dedi.

Tamamen yalan

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, "Alpay Özalan ile yollarımızı ayıracağımız iddiası ve haberleri tamamiyle asparagastır. Hocamızdan memnunuz. İnşallah sezon sonunda bu takımı şampiyon yapacağız. Taraftarımız desteklerini esirgemesin ve bizlere inansınlar" dedi.

Hedef galibiyet

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Yeni Malatyaspor hazır ve iyi bir ekip. Çok zor bir maç olacak ama inşallah ciddiyet ve disiplinle çalışarak maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Bu maçta taraftarlarımızı da müsabakaya davet ediyoruz" dedi.