Metro Holding, Samsun'daki siyaset, bürokrasi, sanayi, iş dünyası ve spor dünyasını iftar yemeğinde buluşturdu. İftar programında konuşan Avrasya Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve aynı zamanda MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk Tan, tüm misafirler katılımlarından dolayı teşekkür ederek, grup hakkında bilgi verdi. Tan ayrıca Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün de selam ve sevgilerini iletti.

BERABERLİK VURGUSU

Daha sonra söz alan Metro Holding CEO'su Fatih Öztürk ise her sene geleneksel hale gelen iftar programları düzenlediklerini belirterek, iftara katılan herkese şirket adına teşekkür etti. Öztürk, 'Bu süreçte birlik ve beraberlik çok önemli, herkese hayırlı ramazanlar dileriz' dedi.

YOĞUN KATILIM

İftara eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, eski dönem milletvekillerinden Adem Yıldız, Mehmet Çakır, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Samsun Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, OMÜ Genel Sekreteri Menderes Kabadayı, Rektör yardımcıları Vedat Ceyhan, Mehmet Kuran, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Dağdemir, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Batı, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Çarşamba Ticaret Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Biçer, Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, KARGİF Başkanı Levent Özden, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, eski Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsunspor Kayyum yönetim kurulu üyeleri Hayri Şen, Mesut Aydoğdu, Osman Arslan, Av. Mehmet Cem Yazgan, Suat Çakır, ELVİNDER Başkanı Yeşim Gürsoy, Canik İş Kadınları Başkanı Filiz Yavuz, Türkiye Şampiyonu olan Metro Veteran takımının futbolcu ve teknik kadrosu katıldı.