AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Samsun'a geliyor. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, bu büyük buluşmayla ilgili olarak sosyal medya hesabından ve kısa mesaj yoluyla Samsunlu hemşehrilerini büyük buluşmaya davet etti.

HEYECANA ORTAK OLUN

Köktaş, '19 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 14:00'te Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan aday tanıtım toplantımıza, Samsunlu hemşehrilerimizin her zaman olduğu gibi bizleri yine yalnız bırakmayarak, bu coşku ve heyecanımıza ortak olacağına paylaşacağına canı gönülden inanıyorum' şeklinde konuştu.

MAZLUMLARIN HÜR SESİ

Tevazu, samimiyet, gayret ile önce millet, önce memleket dediklerini belirten Milletvekili Köktaş, 'Milletin adamı, kimsesizlerin kimsesi, mazlumların hür sesi, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Samsun'a geliyor. 19 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 14:00'te Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek aday tanıtım törenimize tüm Samsunlu hemşehrilerimizi davet ediyor, saygıyla selamlıyorum' ifadelerini kullandı.