n

n
n Ülkemizin her noktasından 28 yıldır şehit cenazesi kaldırıyoruz. Bu acının hiçbir tarifi yok ama adresi belli. Ne acıdır ki Türk Bayrağı na sarılı bu şehit tabutlarının hiçbiri bir villanın önünden kaldırılmıyor…
n
n
n
n Bu ülkede yıllardır öyle bir tesadüfe tanıklık ediyoruz ki, şehit cenazelerinin kaldırıldığı evler, nedense hep birbirine benziyor. Bu evler ya tek katlı derme çatma evler ya da sıradan evler. Biz şehit yakınları şehitlerimizi bu evlerden cennete uğurluyoruz. Bu evlerde o tarifsiz acıyla yıllardır yaşıyoruz. Bu bir yılbaşı piyangosu olsaydı, büyük ikramiye yine bu fakir evlerini bulur muydu? Yoksa para parayı mı çekerdi? İşte bunu herkese soruyoruz! Hiçbir şehit tabutu bir villanın önünden neden kaldırılmaz? Bunu hiç düşündünüz mü? Bu sorunun yanıtını dobra dobra çevrenizle paylaştınız mı? Acaba hiçbir milletvekilinin çocuğu neden şehit düşmez? Hiçbir işadamının çocuğu neden şehit düşmez? Biliyorum, bürokratın, generalin çocuğu da şehit düşmüyor! Yoksa onların çocukları mı yok? Artık lütfen birisi şike yapsın(!)
n
n
n
n Anayasanın 72 maddesi diyor ki; Vatan hizmeti, her Türkün hakkı ve ödevidir. Bu hizmetin Silahlı Kuvvetler de veya kamu kesiminde ne şekilde yerine getirileceği veya getirilmiş sayılacağı kanunla düzenlenir.” Acaba Anayasa nın 72. maddesinden kaynaklanan bir eşitsizlik mi var ki, şehitlik hep o bildik evlere düşüyor? Doğrusu ortada bir haksızlık olduğu çok acı bir gerçek… Eğer bu topraklar için şehit vermeye devam edeceksek, bu noktada ayrılık neden? Bu ülke ve bu bayrak hepimizin değil mi? Biz şehit yakınları elbette kimse ölsün, şehit düşsün, kimsenin kanı aksın istemiyoruz. Artık şehit cenazelerinin bu tek katlı derme çatma evlerin önünden kaldırılmasına vicdanımız elvermiyor, yüreğimiz dayanmıyor. Yüreğimize ateş düşüren, canımızı acıtan bu acının adresi sadece fakir evleri olmasın istiyoruz. Bu yüzden herkese diyoruz ki, vicdanınız rahat mı? Birilerinin çocuğu Bodrum da tatil yaparken, birilerinin çocuğu da o kavurucu yaz sıcağında dağlarda nöbet tutuyor, terörist kovalıyor, şehit düşüyor! Bu şehit cenazelerinin sadece fakir evlerinin önünden kalkıyor olması; nasıl bir tesadüf, nasıl bir kader? Bugüne kadar en çok şehit, bu tek katlı derme çatma evlerden çıktı. O nedenle bu evlerden şehitlik biraz uzaklaşsın istiyoruz. O zaman şehitlik daha adaletli olmaz mı? Herkes bunu istiyor. Yoksa bu mümkün değil mi?
n
n
n
n Bu soruyu herkes düşünsün, herkes düşündüklerini mutlaka paylaşsın… Soruyu tekrarlıyorum; Neden villa önünden şehit cenazesi kalmıyor? Şimdi bu soruya bir yanıt yok mu?
n
order abortion pill redirect where can i buy abortion pills