Kripto para dünyası ve özellikle meme coin projeleri inanılmaz olaylara sahne oluyor. Bir dönemin meme coin çılgınlığının lideri olan PEPE coin, yeniden kripto sahnesinin ışıkları altındaki yerini alıyor. PEPE, 9 Temmuz’daki büyük bir satışa rağmen yüzde 12’lik artış yaşadı.

PEPE’deki çılgın hareketliliği zincirüstü izleyicisi Mest ortaya çıkardı. Verilere göre piyasa yapıcılardan biri olan Wintermute, 6,59 milyon dolar değerindeki 702,9 milyar PEPE coin’i Binance borsasına taşıdı. Bu hareketin yatırımcılar arasında endişeler yaratması üzerine PEPE yüzde 3,4 düştü.

Bununla birlikte kurbağa temalı coin, devasa büyüklükte bir dump yapılmasına rağmen kademeli olarak artış göstererek düşüş eğilimine meydan okudu. Bu direniş, PEPE’nin dayanma potansiyeli konusundaki spekülasyonları tetikledi.

Gizemli bir akıllı para adresi olan 0xa14 ise beklentilerin aksi bir tavır sergiledi. PEPE alım satımı konusunda mükemmel bir geçmişe sahip olan bu yatırımcı, piyasa hareketliliği esnasında sahip olduğu 512 milyar PEPE coini elinde tutmayı tercih etti. Söz konusu yatırımcının satmaktan kaçınma  yaklaşımı, diğer PEPE yatırımcıları arasında da iyimserliğe yol açtı.

Santiment verileri ise son 1 ayda PEPE token sahiplerinde yüzde 5,76’lık bir artış olduğunu gösterdi. Diğer bir deyişle yatırımcıların mevcut düşüşü PEPE token biriktirmek için kullandığı ortaya çıktı. Tüm bu hareketlilik sonrasında PEPE, 24 saatlik zaman diliminde yüzde 12’den fazla yükseliş gösterdi.

Pek çok faktörün etkili olduğu PEPE yükselişi, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla yerini durağanlığa bırakmış görünüyor. 0,000008989 dolardan işlem gören PEPE’nin önümüzdeki günlerde ne tür heyecanlar yaşatacağı merak ediliyor.

Meme coin denilince akla gelen ilk isimlerden olan PEPE, pek çok projeye ilham oluyor. PEPE’den ilham alan ancak onu bir üst seviyeye çıkarmak isteyen Pepe Unchained isimli bir ön satış coini, yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Gelin birlikte Pepe Unchained token satın alma kararı öncesinde bilmeniz gerekenleri inceleyelim.

Pepe Unchained Token Nedir?

Kurbağa temalı PEPE coin’i kopyalamak yerine ona seviye atlatmayı hedefleyen Pepe Unchained token, yenilikçi özellikleri ile dikkat çekiyor. Kendi Ethereum Katman-2 blok zincirinde lansmanı yapılan token, PEPU sembolü ile karşımıza çıkıyor.

Proje ekibi yol haritasının her aşamasında ilk sıraya topluluğu koyuyor. Benzersiz APY’ler sunan staking mekanizmasında devrim yapmaya hazırlanan ekip, staking ödüllerini iki katına çıkarmayı amaçlıyor.

Hız, kazanç ve etkinlik açısından Katman-1 projeleri geride bırakan PEPU coin, kendi zincirini kullanan ilk PEPE projesi olarak konumlanıyor. PEPE’yi Katman-1 teknolojisinin hantallığından kurtaran Pepe Unchained token, orijinal PEPE coin’in yeni ve gelişmiş bir versiyonu olarak tanımlanıyor.

Pepe zinciri ile ETH ağı arasında kurulan hızlı ve düşük ücretli köprü sayesinde PEPU coin, daha fazla işlem hacmine ulaşma potansiyeli barındırıyor. Hız, işlem hacmi, ve düşük maliyetler sunan Pepe Unchained, Ethereum ağının güvenliği ve şeffaflığından vazgeçmeden devrime hazırlanıyor.

Pepe Unchained Ön Satışı 3 Milyon Doları Aştı

Borsa listelemeleri ile birlikte en az 70 milyon dolarlık bir piyasa değeri yaratmayı amaçlayan Pepe Unchained token ön satışı oldukça hızlı ilerliyor. Henüz başlayan ön satışta indirimli fiyatlardan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 3 milyon doları aşıyor.

Patlamaya hazır meme coin projelerinden biri olarak gösterilen PEPU coin’in toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara ayrılıyor. PEPU tokenlerin yüzde 30’u, pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliğine gidiyor. Tokenlerin yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 10’u proje finansmanına ve yüzde 10’u ise zincir envanterine tahsis ediliyor.

Her bir aşamasında 32 milyon token bulunan ön satışın, 50 dilimde tamamlanması planlanıyor. İlk aşamada 0,008 dolar olan PEPU coin fiyatı, son aşamaya geçildiğinde 0,0097284 dolara yükseliyor. Diğer bir deyişle yatırımcılar ne kadar erken aşamada PEPU coin satın alırsa borsa listeleme anındaki potansiyel kazanç o kadar fazla oluyor.

Pepe Unchained Token Nasıl Satın Alınır?

Fiyatlar artmadan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcıların elini çabuk tutması gerekiyor. Mevcut aşamada kripto meraklıları, token başına 0,00835910 dolar ödüyor. Bir sonraki aşamada token fiyatının 0,00839260 dolara yükselmesi planlanıyor.

PEPU coin sahipleri dilerse varlıklarını kilitleyerek pasif gelir elde edebiliyor. Staking paneline göre şu ana kadar stake edilen PEPU coin sayısı 246 milyonu aşıyor. Staking ödülleri 2 yıla yayılacak şekilde katılımcılarla buluşuyor. Bu strateji, topluluk desteğinin uzun süreler devam etmesini sağlıyor.

Mevcut oranıyla Pepe Unchained token, staking özelliğinden faydalanan kullanıcılara yüzde 648 APY (yıllık getiri yüzdesi) sunuyor. Projenin ETH bloğu başına ödülü ise 608,82 PEPU coin oluyor. Kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanarak borsa listelemeleri öncesinde düşük fiyatlardan Pepe Unchained token satın alabiliyor.