Pi Network kripto dünyasında hakkında en çok konuşulan projelerden biri. Söz konusu proje bazı kripto para yatırımcılarına umut vadetmeye devam ederken, bazıları için ise bir gizem olarak kalmayı sürdürüyor. Daha önce birçok defa projenin temel ağ lansmanı hakkında haberler çıktı. Projenin resmi web sitesinde “Kapalı Ağ ekosisteminin olgunluğuna ve ağın KYC'sinin ilerlemesine bağlı olarak Açık Ağ dönemi başlayacak” ifadesi yer alıyor. 

Açık Ağ adıyla bilinen Mainnet, bu blok zincirinin birincil ağı olacak. Gerçek işlemlerin yapıldığı ve yerel kripto para birimi PI’nin çalıştığı bir ağ. Yani bu ağ; tüm işlemlerin, akıllı sözleşmelerin ve diğer işlevlerin yürütüldüğü ve kaydedildiği blok zincirinin kara kutusu gibi işlev görecek.

Mainnet ağı açılırsa, PI token temel blok zincirine aktarılabilecek. Ancak bu henüz gerçekleşmedi ve ne zaman olacağı da bilinmiyor. Bazı haber kaynakları PI'nin 28 Haziran'da piyasaya sürüleceğini tahmin etse de bu, resmi bir açıklama değil. Ağın açılması durumunda analistler tokenin değer kazanabileceğini söylüyor.

Pi Network, kuruluşundan bu yana kripto madenciliği ve kapsayıcılığa yönelik benzersiz yaklaşımıyla da dikkat çekti. Diğer kripto para birimlerinin aksine PI, herkesin basit bir mobil uygulama aracılığıyla ağına katılma fırsatı sunuyor.

Mainnet lansmanı ile bu yaklaşım daha büyük önem kazanıyor. Kullanıcıların Pi parası işlemlerini doğrudan ve resmi olarak yürütmesine olanak tanıyarak ekosistem büyümesi için yeni fırsatların kilidini açabilir.

Kesin lansman tarihi ve diğer teknik ayrıntılar, zamanı gelince Pi Ekibi tarafından açıklanacak. Bu yüzden ağın resmi sitesini ve X sayfasını takip etmek önemli olabilir. Topluluk üyelerinin ve kullanıcılarının bu tarihi dönüm noktasına hazırlanmaları isteniyor.

Sponsorlu içerik tarafından aktarılana göre, Pi Network haberleri ilgiyle takip edilirken, iki kripto projesi başarılı ön satışıylarıyla gündemde yer alıyor. DOGEVERSE’nin resmi web sitesinde ICO'sunun 11 milyon doları aştığı söyleniyor. 99Bitcoins ise, Bitcoin blok zincirinden güç alarak yatırımcılara, öğren-kazan konseptini aşılamaya çalışıyor. Devam eden ön satışında 1 milyon dolara yaklaşmayı başardı. Bu sponsorlu yazıda, bu projelerin detayları aktarılıyor.

Dogeverse (DOGEVERSE) – 6 Blok Zinciri Üzerinde Başlatılıyor

DOGEVERSE token satın alma ile birden fazla blok zinciri aynı ağda birleşebilecek. Bu özellik, yatırımcılara işlem hızlarına ve ücret tercihlerine göre zincir seçme özgürlüğü veriyor. Bu da, operasyonel maliyetleri önemli ölçüde azaltabiliyor ve kripto para birimine erişilebilirliği artırabiliyor.

Tokenin sunduğu blok zincirleri arasında Ethereum, BNB Smart Chain ve Polygon yer alıyor. Bağlantı için 3 ağ daha hazırlanıyor. Bunlar ise Solana, Base ve Avalanche. Tek bir blok zincirinin oluşturulması, kullanıcılar için kolaylık sağlayarak coin alım satımını daha kullanışlı hale getirebilir.

Yeni meme coin DOGEVERSE, Bitcoin'den sonra sektörde kendi ağı dışında çalışabilen ilk token olma özelliği taşıyor. Üstelik token, ön satışında 0,000302 dolardan satılıyor. DOGE'den ilham alan DOGEVERSE, borsalara girmeden önce fiyatını 0,000305 dolara yükseltmeyi hedefliyor.

Projenin pazar potansiyelini doğru bir şekilde anlamak için lansman zamanlamasını da değerlendirmek gerekiyor. 20 Nisan DOGE Günü’ne denk getirilen ön satış, projenin gündemi ve haberleri yakından takip ettiğini gösteriyor. Ayrıca, 2024’ün ilk çeyreğinde meme coinler hakkında oldukça olumlu bir dalga vardı. DOGEVERSE, bu dalgadan da faydalanmışa benziyor.

Proje henüz başlangıç ​​aşamasında ve yatırımcılar projenin hedeflerine ulaşıp ulaşmadığını sabırsızlıkla bekliyor. Şu anda 2024'teki en umut verici kripto ön satışlarından biri gibi görünüyor. Tokenle ilgili her türlü ek bilgi kendi web sitesinden ve sosyal ağlardan edinilebilir. Projenin, X/Twitter ve Telegram'da hesapları var.

99Bitcoins (99BTC) - Yatırımcılar Hem Öğrenip Hem Kazanabilir

99Bitcoins token satın almak, kripto airdrop'ları, kurslar, eğitimler ve 700 binden fazla kişiden oluşan bir topluluk sunuyor. 99BTC token, kullanıcılarına gerçek fayda ve katma değer sunarak alışılagelmiş kripto para birimlerinden bir adım önde olmayı amaçlıyor.

Öğren-kazan platformları, kripto topluluğu arasında büyük ilgi görmeye başladı. 99Bitcoins, airdrop'uyla ve bu konseptiyle yatırımcı topluluğunun giderek daha fazla ilgisini çekiyor. Kullanıcıları yeni şeyler öğrenmeye ve platformla etkileşim kurma çabalarından dolayı ödüllendirmeye çalışan yenilikçi bir ekosistem sunuyor.

Öğren-kazan modeli, kullanıcılara etkileşimli kurslar, testler ve eğitimler aracılığıyla kripto para birimlerini öğrenirken token kazanma fırsatı sunuyor. Bu şekilde, yatırımcıların eğitim süreci teşvik ediliyor ve topluluk içinde aktif kalmaları sağlanıyor.

Kakava ateşi ilk kez Tekirdağ’da yakıldı: Sokaklar doldu taştı Kakava ateşi ilk kez Tekirdağ’da yakıldı: Sokaklar doldu taştı

Aslında 99Bitcoins, 10 yılı aşkın bir süredir kripto konusunda eğitim veren popüler bir platform olmasıyla biliniyor. YouTube'da 700 binin üzerinde abone ve web sitesinde 2 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı bulunuyor.

Kripto dünyasına atılmaya karar veren bu proje, kullanıcıları için etkileşimli kurslara, sınavlara ve sosyal aktivitelere katılarak doğrudan 99BTC tokeni kazanma imkanı sunuyor. Bu tokenler daha sonra 99Bitcoins ekosistemindeki özel içerik, alım/satım sinyalleri ve özel avantajlar için kullanılabilecek.

Editör: Ozge Ozkan