Yıldız Erkek ve Kızlar Basketbol İl Şampiyonası nefes kesen finallerin ardından son buldu. Erkeklerde Fen Bilimleri Okulları kızlarda ise Özel Bilgi Okulları şampiyon oldu

NEFESLERİ KESTİLER

Okullararası Yıldız Erkek ve Kızlar Basketbol İl Şampiyonası final maçlarının ardından yapılan ödül töreniyle sona erdi. Yıldız kızlar final mücadelesinde Özel Bilgi Okulları ile Fatih Temiz Ortaokulu ile İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Müsabakanın başından sonuna kadar rakibine karşı üstün performans sergileyen Bilgi Okulları sahadan 56-33 galip ayrılarak şampiyonluğa uzandı. Turnuvada ikinci Fatih Temiz Ortaokulu olurken, İlkadım Kılıçarslan Ortaokulu üçüncü, Taflan Yalı Ortaokulu ise dördüncü tamamladı.

KUPALAR VERİLDİ

Yıldız erkekler final maçında ise Özel Fen Bilimleri Okulları ile Özel Bahçeşehir Koleji kozlarını paylaştı. Nefeslerin kesildiği müsabakadan 77-69 galip ayrılan Fen Bilimleri Okulları il şampiyonu olurken, Bahçeşehir Koleji ikinci, TED Samsun Koleji üçüncü oldu. Maçlar sonrasında yapılan ödül töreninde dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Eyüp Sabri Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak ve Okul Müdürleri verdi.

Salim YILDIZ