Bu testle psikolojik yaşınızı öğrenebilirsiniz.

köpekEğer gördüğünüz köpek sayısı 4 ise;

Psikolojik yaşınız 15-20. Hayatın daha basit görülmesi gerektiğine inanıyor, yaratıcılık, eğlence ve size enerji veren her şeye karşı büyük ilgi duyuyorsunuz. Ayrıca insanlarla ortak bir dil bulma yeteneği ve yoğun seyahat sevgisiyle de yaşıyor olmanız lazım. Böyle bir hayat, sizi musmutlu bir insan yapar.

Eğer gördüğünüz köpek sayısı 5 ise;

Psikolojik yaşınız 25-30. Yaşamın bu kısmında, zaten yetişkinlere yönelik sorunların yükü omuzlarınızda. Ancak yine de eğlenmekten keyif alıyorsunuz, hayatı zorlaştırmamaya çalışıyorsunuz, hayattan keyif almak için çabalayan bir insansınız.

Eğer gördüğünüz köpek sayısı 6 ise;

Psikolojik yaşınız 30-40. Çevreniz sizi biraz eski kafalı görüyor. Düzenli bir yaşamınız ve işiniz var. Spontane kararlar vermeden önce her zaman eylemlerinizi uzun uzun düşünürsünüz. Huzurlu bir doğanız, hayata karşı olgun bir görüşünüz ve başarı için büyük şansınız var.

Eğer gördüğünüz köpek sayısı 7 ise;

Psikolojik yaşınız 10-15. Dünyaya pembe gözlüklerle bakıyorsunuz çünkü o naif çocuk hala kalbinizde yaşıyor. Aynı zamanda basitsiniz, basit şeylerden nasıl keyif alacağınıza hakimsiniz ve etrafınızdaki insanları yürekten önemsiyorsunuz.