Okullararası Bocce Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Alaçam Etyemez Alpaslan Gül Ortaokul öğrencileri Aylin Emir, Satu Gürel, Selma Kalanç ve Semra Kocabaş, Alaçam Belediyesi tarafından Cumhuriyet Altını ile ödüllendirildi. Başkan Hadi Uyar, "Hem Samsun'u hem de ilçemizi başarıyla temsil eden çocuklarımızla gurur duyuyorum" dedi.

ŞAMPİYON OLDULAR

Mersin'de düzenlenen Okullararası Bocce Türkiye Şampiyonası'nasına katılan Alaçam Etyemez Alpaslan Gül Ortaokulu, başarı hikayesiyle takdir toplamıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle spora başlayan öğrencilerden Aylin Emir, Satu Gürel, Selma Kalanç ve Semra Kocabaş, yıldız kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak, büyük bir başarı elde etti. Alaçam Belediyesi tarafından alınan kararla öğrenciler Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

GURUR DUYUYORUM

Ödül törenine Belediye Başkanı Hadi Uyar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Uz, Okul Müdürü Ahmet Çelebi, beden eğitimi öğretmeni Gökhan Bozdemir ile öğrenciler ve aileler katıldı. Başkan Uyar, şampiyonlara hediyelerini takdim ederken, "Birçok okulu eleyerek Türkiye birincisi oldunuz, sizleri tebrik ediyorum. Hem Samsun'un hem de Alaçam'ın adını duyurdunuz. Çocuklarımızla gurur duyuyorum, böyle başarıları gördükçe de son derece mutlu oluyorum" dedi.