Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü olarak göreve başlayan Aşkın Atan, 19 Mayıs Haftası'nı dolu dolu geçirdiklerini belirterek, "Ay boyunca bir çok etkinlikle bayramımızı kutluyoruz. Bugün de bin 919 metrelik bayrakla yürüyüşümüz olacak" dedi.

ATAN, BASINLA TANIŞTI

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Aşkın Atan, bin 919 metrelik bayrak yürüyüşünün bugün Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacağını söyledi. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Atan, göreve yeni başladığını ve bu tarz toplantıları aylık yaparak, basın mensuplarıyla durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi. Toplantıya ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü TOHM Şube Müdürü Tuğba Çimen, Sicil Lisans Şube Müdürü Gaye Gümüş ve Özel Sporcular ve Engelliler İl Spor Merkezi Şube Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz katıldı.

AY BOYUNCA KUTLAMA

Atan, "19 Mayıs bizde sadece bir bayram kutlaması değil, ay boyunca etkinliklerle geçiyor. Ay başından itibaren bir çok organizasyon düzenledik, bazıları da devam ediyor. Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın da destekleriyle tüm organizasyonlarımız eksiksiz ilerliyor. Yarın (bugün) Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak olan bin 919 metrelik bir bayrak yürüyüşümüz olacak. Aynı yürüyüşü Valimiz İbrahim Şahin'in istediği ile 20 Mayıs'ta da Atakum sahilinde yapacağız. Bugün İl Müdürümüz Güven Özyurt da aramızda olacaktı ancak bir toplantı için Ankara'da. Kendisine de bu toplantı için desteklerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Selçuk KAYA