Samsun'un İlkadım İlçesi Kılıçdede Mahallesi Ülkem Sokak'ta bulunan metruk binada, üzerinde erkek kıyafetleri olan parçalanmış ceset bulundu. İntihar girişimlerinin yanı sıra fuhuş yapanların, uçucu ve uyuşturucu madde kullanıcılarının mekanı haline gelen ve 'Melanet Apartmanı' olarak anılan binada, bu kez ceset bulundu. Bölge halkı için tehlikeli bir hal alan metruk binada son olarak cesedin çıkması vatandaşların da endişelenmesine neden oldu.

PARÇALANMIŞ VE ÇÜRÜMÜŞ

Sabah saatlerinde metruk binada bulunan köpeklerini beslemeye gelen Gökhan Keskin, yavru köpek sesi duyunca onları da beslemek istedi. Olayı anlatan Keskin, 'Köpeklerimin mamasından alıp, yavru köpeklerin sesine doğru ilerledim. Apartmanın en aşağısına kadar indim, mamayı bıraktım ve o esnada elimdeki ışığı kaldırınca bir kafatası gördüm. Hemen dışarı çıktım ve adliyedeki polislere durumu anlattım. Onlarla beraber tekrar apartmana geldik, parçalanmış ve çürümüş ceset gördük' dedi.

BİR YILLIK OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

Olay yerine gelen ekipler, ilk incelemenin ardından durumu savcılığa, olay yeri ve cinayet büro ekiplerine bildirdi. Savcı ve polis ekipleri, cesedi gören Gökhan Keskin'in ifadesini aldıktan sonra, bulunduğu alanda inceleme yaptı. İncelemenin ardından üzerinde erkek kıyafetleri olan ve bir yılı aşkın olduğu tahmin edilen parçalanmış ceset, Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Şube Müdürlüğü görevlilerince tabuta alındı. Ceset, incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Zeynep Irmak ÖCAL